Sziasztok! Ma is várom este, éjjel hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm !
Ma este repülőtéren pár vagy lány lesz kint?
Szigorúan privibe ird
Szigorúan privibe ird
Sziasztok!
Hölgyeim!
Ma este valaki,egy kellemes órácskára?
Párokhoz is csatlakoznék(biszexhez is)
Cuckold,wifesharing,creampie mindenre nyitott vagyok.
Keressetej batran..
Hölgyeim!
Ma este valaki,egy kellemes órácskára?
Párokhoz is csatlakoznék(biszexhez is)
Cuckold,wifesharing,creampie mindenre nyitott vagyok.
Keressetej batran..
Sziasztok. Intelligens, diszkrét férfiként keresek nőket, párokat szexuális vágyaink kielégítésére, akár már ma esti találkozással. Helyem Tökölön van.
Sziasztok! Hölgyet, feleséget, barátnőt kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen…
extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként
Hosszú hétvégén valaki Szeged és környékén vagy erre utazóban? Sportos srác hasonlót keres!
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Budapesten valaki szextali most?!
30-as, 40-es popsi kedvelő, ezermester apucikat keresek. Ha nem zavar, hogy a formás kerek popsimon tanga lesz és combfix akkor, keress. Pussz
Pentek delelott / delutanra igényes aktiv pasit keresek
Nyiregyhazan
Szortelen passziv vagyok
Nyiregyhazan
Szortelen passziv vagyok
Párhoz mennék locsolni

HÖLGYEK! Bp 3. kerületben egy jó kis tetováló szalonos(kanapés, tetováló ágyas, recepciós, stb….( szex ???
Zuhanyzó is van.
Zuhanyzó is van.

Diszkréten ismerkednék diplomás bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves ---- >Adatlap.
Pécs Kaposvár és környéke valaki valakik ma?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok Ma estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, csajszit.
Én Bp-i, 47 ff vagyok, sajnos helyem nincs, szóló hölgy ill csajszinál meg tudom oldani.
-voltam már párral nem is egyszer, nagyon izgat ,újra jó lenne átélni.
-benne vagyok minden jobba ami élvezetet, örömöt okoz.
-ami nem érdekel ,gusztustalan dolgok, ami fájdalmat okoz, csak ff-vel.
üdv Laci
Én Bp-i, 47 ff vagyok, sajnos helyem nincs, szóló hölgy ill csajszinál meg tudom oldani.
-voltam már párral nem is egyszer, nagyon izgat ,újra jó lenne átélni.
-benne vagyok minden jobba ami élvezetet, örömöt okoz.
-ami nem érdekel ,gusztustalan dolgok, ami fájdalmat okoz, csak ff-vel.
üdv Laci
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma de!
Vecsés,Üllő,Monor
Sexpartnereim keresném ma de!
Vecsés,Üllő,Monor
Sziasztok! Ma délelőtt, egy kemény farkú, 183/80, sportos és iszonyat fickos 40 éves pasi ismerkednek, lányokkal , parokkal..
Sziasztok szívesen ismerkedem