Sziasztok!
Ho
Ma este Budapest-Mosonmagyaróvár, vagy Sopron útvonalon kalandra vágyó párral, hölggyel ismerkednék.
Ho
Ma este Budapest-Mosonmagyaróvár, vagy Sopron útvonalon kalandra vágyó párral, hölggyel ismerkednék.
Csajomnak keresek estére puncit!
Szopatok és szopok helyem van privizz Zala megye Vas megye
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma du.!BP.
Sexpartnereim keresném ma du.!BP.
Sziasztok! Holnap reggel, Budapest - Hatvan vonalon vagy környékén szívesen meglocsolnám pár női tagját a finom kis rozsavizemmel... 183/80, sportos, kemény farkú, hetero pasi vagyok.
Szopnék éjszaka Kecskeméten!
Ha érdekel írj…
Ha érdekel írj…
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek akik kifejezetten szeretik az extra nagy és vastag intimet. Fiatal, sportos pasi vagyok, utazni tudok!
Most Nyíregyháza?
Hali. Most valaki? Maglód fele? 21/F
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék ma. Helyem van.
Sziasztok! Ma(kedd) estére Debrecenben helyem van hölgyek, idősebb pároknak fenntartva.
Sziasztok. Ma este 6 óra körül a nyiregyi vasútállomáson vagy a környéken szopnék, helyem nincs, de autóban és szabadban is megfelel. Akit érdekel írjon.
Sziasztok.Ma este, éjjel is várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
este valaki bicske -csákvár-mór-környiékén?
Ma d'un 2-3 körül tervezem hogy felmegyek a Szépvölgyi parkoloba . Ha jönne fel hölgy v pár akkor erotikazhatnank.
Sziaszok most (2023.04.13-14- re) keresek Szegeden hellyel rendelkező bi vagy homo pasit kölcsönös orál szexre, perverziótól sem zárkózom el.
Vékony, 20-25 év körüli kanos fiút cumiznék, akár most viszonzás nélkül. Többen is lehettek
Sziasztok!
Sopronban jó dugás egy potens pasival?
Helyem van!
Sopronban jó dugás egy potens pasival?
Helyem van!
Aktiv pasit keresek aki szivesen szopatna , dugna egy igényes Nyiregyhazi passzivot.
Hely van
.
Hely van
.

naphal

extrapár
Anna Maria