Sziasztok !
Ma este hölgy vagy pár ?
Fogadni is tudok.
Ma este hölgy vagy pár ?
Fogadni is tudok.
Rövid távon alkalmi partnert? Ez relatív téma. Bp és környéke, vagy Miskolc és környéke

Kimondottan a csajom részére keresünk kedd, szerda vagy csütörtök estére hölgyet esetleg biszex párt!
Pasikkal mos nem kíván lenni, így jelentkezzetek!
Pasikkal mos nem kíván lenni, így jelentkezzetek!
Szépvölgyi parkoló most valaki, hölgy vagy pár?
Igényes normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok 80 kg, 178 magas
Írj privátban
Igényes normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok 80 kg, 178 magas
Írj privátban
Napközbeni talira keresek lányokat , párokat! Utazni tudok és helyem is van! Privátba írj!
Sziasztok! Párként keresünk ma estére kb9-10 között egy pasit hármas kalandra helyünk van de utazni is tudunk !
Mi fiatalok vagyunk L :22 :F 29 mind ketten sportos vékony alkattal rendelkezünk és hasonló embert keresünk!
Mi fiatalok vagyunk L :22 :F 29 mind ketten sportos vékony alkattal rendelkezünk és hasonló embert keresünk!
Szopnék Bp.hely van
Ma este adatlapunkon leírtak megfelelő pasit fogadnánk 20 óra magasságában. Vastag méret előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! OLVASS ADATLAPOT !
Sziasztok!
Badacsony Camping környékén keresek kalandot! Nő vagy pár személyében!
Badacsony Camping környékén keresek kalandot! Nő vagy pár személyében!
30-as, 40-es popsi kedvelő apucikat keresek MA. Ha nem zavar, hogy a formás kerek popsimon tanga lesz és combfix akkor, keress. Pussz
Pécsen napközben párok, hölgyek?
Zalaegerszegen ma, szerda, csütörtök este 9 után pasi? Helyem van. Szopnék.
Sziasztok!
Csütörtökön (04.20) esti órákban szívesen lennék hölgy, vagy pár partnere. Hellyel rendelkező (de akár utazni is tudó) 36 éves pasi vagyok Budapestről, a II. Kerületből. Akik látnak bennem fantáziát és szívesen elöltenének velem pár túlfűtött órát, várom privát megkeresését.
Üdv
Nyelvmester
Csütörtökön (04.20) esti órákban szívesen lennék hölgy, vagy pár partnere. Hellyel rendelkező (de akár utazni is tudó) 36 éves pasi vagyok Budapestről, a II. Kerületből. Akik látnak bennem fantáziát és szívesen elöltenének velem pár túlfűtött órát, várom privát megkeresését.
Üdv
Nyelvmester
Sexpartnereim keresném ma napközben!Hely ok!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek , párok írjatok bátran.
Sziasztok.Ma egész este,éjjel várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Nők, 3ik beszallonak is vagy kis fasz szopasra elérhető vagyok ma Bpn ejszaka! Labfetish es pisiszexben is benn vagyok!
Párnál nyalnék, szopnék
Hölgyet keresek aki csak nyallatna
Hölgyet keresek aki csak nyallatna
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Sziasztok.Ma egész este,éjjel várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!