Sziasztok Csepel sziget környékén most valaki sexre helyem van
sziasztok hölgyeket vagy párokat keresek ma estére minden jobban benne vagyok helyem van veszprém megyében írj
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! Ma estére keresünk egy 27-45 év közötti, intelligens, ápolt férfit, akinek lenne kedve hozzánk csatlakozni Szentendrén!
Sziasztok!Ma este a Tisza tónál,Poroszló,Sarud,Párt keresek ahol a férfi tag szereti nézni ha egy méretes szerszámmal előtte,szopatják,dugják a párját,autóban,szabadban.
Este valaki? 17.ker, Maglód, Gyömrő kőrnyékén autós tali
estére keresek sexpartnert győrben
Este fogadnék biszex párt vagy perverz vékony fiatal fiús lányt!
Sziasztok!
Ma este/éjjel hölgy vagy pár aki szivesen találkoznak Bécs-Budapest útvonalon?
Ma este/éjjel hölgy vagy pár aki szivesen találkoznak Bécs-Budapest útvonalon?
Sexpartnerem keresném ma du.,18.-19.ker.!Hely kell!
Sziasztok valaki?
Hölgy, illetve pár társaságágát keresem ma Dabas környéken !!!
Bi parokkal ismerkednek aktiv vagyok erd bpn diosd budaorson
Sziasztok!Május 2.ig,keddig Traunstein-ban (Bayern) vagyunk . Szívesen ismerkednénk környékbeli nemdohányzó biszex fiúkkal 40 éves korig,illetve hozzánk hasonló párokkal is kellemes időtöltésre, szimpátia esetén esetleg másra is akár hosszútávon!
Ha érdekel a dolog írj, privátban.köszönjük.Csak olyan írjon, akinek nem gond találkozni.
Szép napot!
Ha érdekel a dolog írj, privátban.köszönjük.Csak olyan írjon, akinek nem gond találkozni.
Szép napot!
Sexpartnereim fogadnám ma de.!Monoron!
Ma este Egerben ffi aki fogadna
Sziasztok szombaton estére keresünk.
Lányt, Párt.
Mi 3an vagyunk 2 fiú 1 lány.
Lányt, Párt.
Mi 3an vagyunk 2 fiú 1 lány.
45+ hölgyekkel ismerkednék.
nőt vagy párt keresek hosszú távra részletek privátban
Feleséget, nagymamát keresek. Persze másét...