Sziasztok! Volna kedve valakinek sexchat-elni? Még új vagyok e téren és nagyon izgat a dolog! Természetesen lánnyal! Van itt olyan aki szìvesen elvenné a szűzességem e téren?
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
30-40-es jó bikákkal kefélnék ma, Bp belváros.
Sziasztok!
Sexpartnerem keresném ma napközben!BP.,19.kerületben!
Sexpartnerem keresném ma napközben!BP.,19.kerületben!
Sziasztok.Várom hölgyek, párok társaságát egész nap csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Keszthelyen keresünk párt vagy esetleg fiatal, vékony nagyfarkú (ninimum 20/6) fiút biciklis vagy autós szexkalandra
Bi parokkal ismerkednek bpn aktiv vagyok
Sziasztok! Lányok vagy párok Sopron környékéről vannak itt?
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Zalaegerszegen kedd, szerda délután estig pasit szopnék. Helyem van. Komoly szándékú embert keresek.
Sziasztok. Lányt vagy párt keresek kellemes időtöltésre teljesen hetero alapon. Baranya vármegye és környéke. Utazni és Fogadni is tudok!
Ma estére keresünk férfit feleség többes örömére .Miskolcon van helyünk.
Veszprém környékén a szádba élveznék.
Belevaló pasik ma este?
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.

Sziasztok. Ma estére keresünk párt vagy fiattal fiút autós játékhoz. Heves megyébe
Ma éjszaka bika aki baszna? Belvárosban hely megoldott. Írjatok

Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok, én szívesen ismerkednék Veletek
(Ez egy válasz kedvespár123 üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 15:52

Ma éjszakára pasit fogadnánk az adatlapunknak megfelelően.