Sziasztok! Ma este keresek csajszit, vagy párt maglódra!
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Hello!
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és tőbbesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és tőbbesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Hajdúszoboszlon, ma kedd este kényeztetnék hölgyet, akár a férj jelenlétében. Imádok szopni!
Pápa és környékén keresek párt lámyt szabadidő közös eltöltésére,33 éves vagyok 18,5 mérettel sportos testalkatú
Popsipunci karbantartásra keresek ezermestert, belváros

Párt fogadnék napközben hellyel Dunaújvárosban. Írj privátban!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.
Megismerkednék olyan úrral aki orálmániás,de barátnője,felesége,nem szereti kényeztetni ilyen formában vagy rosszul,kelletlenül csinálja.Ha szeretnéd hogy úgy és ahogyan Te szeretnéd hogy csinálják akkor írj nekem!Igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok.Viszonzást nem várok.Hellyel erendelkezem Pestmegyében,de akár hozzád is elmegyek szívesen
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .
Hölgyekkel,párokkal szívesen ismerkednék!
Minden infó az adatlapomon!
Kissebb party-kon is szívesen részt vennék!
Minden infó az adatlapomon!
Kissebb party-kon is szívesen részt vennék!
Zalaegerszegen ma este 9 után pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem van.
Szopnék ma a dkeszi auchan környékén vagy megnézhetjük a csajokat is az égető fele.
Ma 4 után valaki aki csak üríteni szeretne? Mehet szàjba vagy seggbe is. Hely van.
Fiatal pasi mostanában a szépvölgyin? Háromig fent vagyok és szívesen kipróbálnám a szopást

Házhoz jönne ma egy fiatal bevállalós farkat szopni Kőbányán ?
Zalaegerszegen ma este 9 után pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem van.
Honvéd felé valaki egy 21/5-öst?
Hajdúszoboszlón,ma vagy kedd este hölgyet kényeztetnek, akár a férj jelenlétében! Imádok nyalni!!!!