Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Most Újpesten valaki?
Zalaegerszegen ma és holnap délután, kora este pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem van.
Ma napközben keresek szexéhes, igényes, de kicsit perverz budapesti párt, akik tudnának mit kezdeni egy hasonló, extrém szexmániás férfival. Nem szeretnék bonyolult kapcsolatot, de persze a közös szimpátia, a kémia gondolom nálatok is feltétel. Ha tetszem az adatlapom alapján, privátban elértek, és akkor adok mobilszámot is.
Sziasztok. Holnap délelőttre keresek kalandot Bpn. Írj priv,.
Sziasztok. Lányt vagy párt keresek kellemes időtöltésre óriási arcpakolásokra spriccelésekre élvezetekre teljesen hetero alapon. Baranya vármegye és környéke. Utazni és Fogadni is tudok!
olyan párokkal ismerkednék akik szoktak járni nudizni textilmentes fürdőkbe swinger kluba esetleg házi swingerezni Zala Vas Somogy Baranya esetleg Veszprém Sopron privibe lehet írni nyugodtan
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Győrújbaráton leszek a hétvégén. Párokkal ismerkednék akikkel lehet bulizni hármasban.
Pilis valaki?
Airport hotel. 2-3pasi vár hölgyet
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.

Zirc környékén bi pasi esetleg pár?Nyitott vagyok új dolgokra.Írjatok!
Popsipunci karbantartásra keresek ezermestert ma este, belváros.
Holnap este szopnék autóban! Akár viszonzás nélkül is! Komárom megye!
Sziasztok ! Ma este szopnék Mindszenten.
Sziasztok.Ma valaki este éjjel? Hölgyeket, párokat várok csendes otthonomban Gödöllőn.Köszönöm !
Péntekre keresek hölgyet vagy urat Maglódon vagy környékén. Helyem van.
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok!
Ma vagy holnap estére keresek hölgyet vagy párt Cegléd környékén.
Ma vagy holnap estére keresek hölgyet vagy párt Cegléd környékén.