Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok!Adatlapunk szerint keresünk párt vagy pasit 3as hoz!!! Csak olyanok írjanak akik nem tűnnek el mikor a találkozóra kerül a sor!! Szép estét!!

Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Izgalmakat délutánra biszexknt keresek!
Sziasztok. Valaki aki birja a sok gecit és lenne kedve MOST kiverni a farkam? Kocsimban vagy nálad! 13-15ker kornyeke
Ma este helyet biztosítanék hölgynek vagy párnak kamionban-akiket ez vonz!
Bp környékén. Akár csak kukkolással is!
Bp környékén. Akár csak kukkolással is!
Ma 14órától szopnék,de dugható is vagyok helyem van diszkréció higiénia fontos..
Holnap napközben keresek valakit Maglódról vagy a környékről.
Mostanság Bp-en pár vagy nő tudna mit kezdeni egy vastag, csupasz farkú, igényes férfival? Autóval vagyok.

Valaki kb Paks-Solt-Dunaúj körzetéből péntek délelőtt?(Kb Dunaföldvár 30-40 km-es körzete) Hely van, utazni tudok!
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Olyan hölgyet / hölgyeket keresek, akiket vonz a tetovált pasi. Vagy ha tetovált vagy és bejönne, ha szalonban huncutkodhatnál.
Budapesten a Budai oldalon / Óbudán. Keress üzenetben

Pároknak biztosítanék helyet alkalmanként Pest megyében ! Szívesen beszállnék harmadiknak is , de csak sima kukkolásért is cserébe !
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .
Most Újpesten valaki?
Zalaegerszegen ma és holnap délután, kora este pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem van.
Ma napközben keresek szexéhes, igényes, de kicsit perverz budapesti párt, akik tudnának mit kezdeni egy hasonló, extrém szexmániás férfival. Nem szeretnék bonyolult kapcsolatot, de persze a közös szimpátia, a kémia gondolom nálatok is feltétel. Ha tetszem az adatlapom alapján, privátban elértek, és akkor adok mobilszámot is.
Sziasztok. Holnap délelőttre keresek kalandot Bpn. Írj priv,.
Sziasztok. Lányt vagy párt keresek kellemes időtöltésre óriási arcpakolásokra spriccelésekre élvezetekre teljesen hetero alapon. Baranya vármegye és környéke. Utazni és Fogadni is tudok!
olyan párokkal ismerkednék akik szoktak járni nudizni textilmentes fürdőkbe swinger kluba esetleg házi swingerezni Zala Vas Somogy Baranya esetleg Veszprém Sopron privibe lehet írni nyugodtan