Sziasztok. 30-as párként illetve szoló férfiként idősebb párhoz, hölgyhöz és hölgy is jöhet hármasba ha szeretne be szállni hozzánk. Kifejezetten kedvelem az idős hölgyeket felső korhatár nélkül. Utazni tudunk és fogadni is. Helyileg Baranya, de Somogy, Tolna, Bács kiskun is érdekel.
Bi párokkal ismerkednék
Sziasztok! Ma esetleg Hölgy vagy Pár akik egy középkorú Férfit keresnek kellemes kapcsolatra?
Keresek part vagy nőt esetlegnői többest tabuk nélküli együttlétre Székesfehérvár és környéke
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma este!!
Mai napra keresek párt vagy nőt
Pest megyében.
28eves 180/85kg barna haj kék szem, 22cm intim
Pest megyében.
28eves 180/85kg barna haj kék szem, 22cm intim
Sziasztok ma valaki (valakik) Debrecen nagyerdő környékén? Irj privátba
Sziasztok! Mostani órákra keresném olyan partnerem aki szereti a hosszas kényeztető együttléteket.. Tabu nélkül
Érd és környékén. Csak az írjon aki tényleg találkozna is.

Budapesten ma valaki? Helyem van, de menni is tudok, ill. szabadban is ok.
Hosszúheténybe valaki szopna vagy Nő dugna???
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
Mai napra keresnék Aktív férfit vagy párt, egy kis játszadozásra! Helyem van Kecskeméten.
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Csajommal ma mennénk, ahol van extrém pervire lehetőség!
Sziasztok!
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán szopnék!
Írj ha érdekel!
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán szopnék!
Írj ha érdekel!

Sziasztok. Pár esetleg a mai napon aki pasit keres és ismerkedne, találkozna? Utazni tudok.
Ma esetleg párok hölgyek valaki a Gárdonyi nudin?
Sziasztok. mára keresnék, bevállallós hölgyet kényeztetésre. ápolt 40-es pasi vagyok. sziasztok.
sziasztok olyan párhoz csatlakoznék akik fiatal srácot keresnek 3adiknak hetero alapon és szoktak járni nudizni Balatonberénybe textilmentesbe Bük Sárvár Kehida esetleg Zalakaros és swinger vagy házi swingerbe
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap