Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok. Ma délután Hévízen aktív pasik????
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.

Most éjszaka baszni szerető pasi? Belvárosban vagyok hellyel..
Extra mérettel felpróbálnál akár anonim is egy strapabíró popsit? Gyere Skype-ra és basszunk. Videót is nézd meg mit is kaphatsz :P
kdtaba outlook.com
Hely pesten van!
kdtaba outlook.com
Hely pesten van!
Engem érdekelnétek nagyon, írjatok privire.
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 05. 20. szombat 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Komoly Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös orális kényeztetés a pár mindkét tagjával!!
Sziasztok. 30-as párként illetve szoló férfiként idősebb párhoz, hölgyhöz és hölgy is jöhet hármasba ha szeretne be szállni hozzánk. Kifejezetten kedvelem az idős hölgyeket felső korhatár nélkül. Utazni tudunk és fogadni is. Helyileg Baranya, de Somogy, Tolna, Bács kiskun is érdekel.
Bi párokkal ismerkednék
Sziasztok! Ma esetleg Hölgy vagy Pár akik egy középkorú Férfit keresnek kellemes kapcsolatra?
Keresek part vagy nőt esetlegnői többest tabuk nélküli együttlétre Székesfehérvár és környéke
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma este!!
Mai napra keresek párt vagy nőt
Pest megyében.
28eves 180/85kg barna haj kék szem, 22cm intim
Pest megyében.
28eves 180/85kg barna haj kék szem, 22cm intim
Sziasztok ma valaki (valakik) Debrecen nagyerdő környékén? Irj privátba
Sziasztok! Mostani órákra keresném olyan partnerem aki szereti a hosszas kényeztető együttléteket.. Tabu nélkül
Érd és környékén. Csak az írjon aki tényleg találkozna is.

Budapesten ma valaki? Helyem van, de menni is tudok, ill. szabadban is ok.
Hosszúheténybe valaki szopna vagy Nő dugna???
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
Mai napra keresnék Aktív férfit vagy párt, egy kis játszadozásra! Helyem van Kecskeméten.