Sziasztok! Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Zalaegerszegen szerda délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Budapest valaki, leginkább pár vagy férfi? Hely ok, de menni is tudok.
Most keresek aktív partnert orálhoz Budapesten belül.
27 éves, normál testalkatú srác vagyok. Helyem nincs.
27 éves, normál testalkatú srác vagyok. Helyem nincs.
Dunaújvárosi lakásomban párt vagy hölgyet fogadnék! Hétköznap napközben!
Sziasztok! Ma este pár, hölgy egy fergeteges szexkalandra? Zegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Sportos, intelligens, többesben jártas negyvenes vagyok. További infó az adatlapomon.
Mai napon párt keresek
28eves 180/85kg. Kék szemű srác vagyok
Hetero alapon keresek
Pest megyéből lehetőleg
28eves 180/85kg. Kék szemű srác vagyok
Hetero alapon keresek
Pest megyéből lehetőleg
Ma estére Keresek lányt vagy párt a hölgy örömére!! Hely adott de utazni is tudok! Persze nem a HOLDIG smile
Sziasztok. Holnap reggelre keresek kalandot Bpn. Írj priv.
sziasztok. MA estére keresek párt vagy lányt akik benne lennének kukkolásban,esetleg csak simogatásban masszázsban,farokverésben vagy 3as szexben nógrád és pest megye várom üzeneteket privátban találka ma este .sziasztok
Pécs és környékén valaki??

Pécs és környékén valaki??
Bi parokjal ismerkednek bpn
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék ma. Helyem van.

Megismerkednék olyan úrral aki orálmániás,de barátnője,felesége,nem szereti kényeztetni ilyen formában vagy rosszul,kelletlenül csinálja.Ha szeretnéd hogy úgy és ahogyan Te szeretnéd hogy csinálják akkor írj nekem!Igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok.Viszonzást nem várok.Hellyel erendelkezem Pestmegyében,de akár hozzád is elmegyek szívesen.
Dugni vágyó férfias pasi talizna ma, belevaló női fehernemus igényes, jól baszható crossal? Hely megoldott, 6.ker pussz
Sziasztok-dél pesti kalandhoz Valaki/valakik?
Egy èrett hölgyet keresek, akinek termèszetes szörös a puncija ès szereti ha csak oràlisan kenyeztetik. Diszkrèt helyem van, privàtban írj ha benne vagy. Lehet pàrod is ès vègig is nèzheti.
Üdv
Üdv