A képkunyerálóknak, chatelgetni akaróknak otthoni recsi, a cselekedni tudóknak ÉS normálisaknak - talán szex
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 05. 23. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi a mai menü?
Sziasztok!
Holnap délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!
Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot mindenkinek!!
Holnap délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!

Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot mindenkinek!!

Zalaegerszegen csütörtöktől szombatig reggel szopnék. Hely van.
Sziasztok Ha Budapesten ismerkednék most. Írj priv.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek,párok írjatok bátran.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Újpesten valaki?
Formás milf popsimhoz keresem azt, aki jól megdugná ma. Hely ok a belvárosban.
Sziasztok
Szóló pasiként ismerkednék VALÓS hölggyel,párral…
Moto
Szóló pasiként ismerkednék VALÓS hölggyel,párral…

Moto
Sziasztok! Ma megint rámtőrt a perverzitás! Keresek hozzá partnert a mai nap folyamán! Párokat, lányokat keresek! Szinte minden "rosszaságra" nyitott vagyok
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Zalaegerszegen csütörtöktől szombatig reggel szopnék. Hely van.
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.

iszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Ma vagy holnap este párt, hölgyet fogadnék zalaegerszegi lakásomban egy fergeteges szexkalandra. Sportos, intelligens, többesben jártas negyvenes vagyok. További infó az adatlapomon.
Zalaegerszegen a héten reggel munka előtt, vagy szerda délelőtt pasi? Szopnék. Hely van.
Most valaki? Nyalnèk, szopnèk. Helyem van.
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!