Sziasztok! Srácként kalandoznék esténként! Kom eszt megye. Helyem van utazni nem tudok!
(Ez egy válasz attta46x üzenetére (2023. 05. 23. kedd 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 23. kedd 20:45

Dunavarsány dunaparti nyaralómban helyet biztosítanék kalandokhoz ill. huncutkodnék hétközben leginkább párokkal

Csütörtök késő este/hajnalban meg nem tudok pontos időt Budapest felől Debrecen felé utazom a 4-es úton.
Az út vonalában vagy közelében lakó pasival idősebb hölggyel kalandoznék. Diszkrét tali kocsimban vagy ha helyed van ott.
Akit érdekel írjon privát üzenetben és megbeszéljük.
Az út vonalában vagy közelében lakó pasival idősebb hölggyel kalandoznék. Diszkrét tali kocsimban vagy ha helyed van ott.
Akit érdekel írjon privát üzenetben és megbeszéljük.
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.

Dunavarsány dunaparti nyaralómban helyet biztosítanék kalandokhoz ill. huncutkodnék hétközben leginkább párokkal

ÁMEN
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 05. 23. kedd 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 23. kedd 17:23

A képkunyerálóknak, chatelgetni akaróknak otthoni recsi, a cselekedni tudóknak ÉS normálisaknak - talán szex

(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 05. 23. kedd 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 23. kedd 17:23

A képkunyerálóknak, chatelgetni akaróknak otthoni recsi, a cselekedni tudóknak ÉS normálisaknak - talán szex

(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 05. 23. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi a mai menü?
Sziasztok!
Holnap délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!
Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot mindenkinek!!
Holnap délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!

Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot mindenkinek!!

Zalaegerszegen csütörtöktől szombatig reggel szopnék. Hely van.
Sziasztok Ha Budapesten ismerkednék most. Írj priv.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek,párok írjatok bátran.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Újpesten valaki?
Formás milf popsimhoz keresem azt, aki jól megdugná ma. Hely ok a belvárosban.
Sziasztok
Szóló pasiként ismerkednék VALÓS hölggyel,párral…
Moto
Szóló pasiként ismerkednék VALÓS hölggyel,párral…

Moto
Sziasztok! Ma megint rámtőrt a perverzitás! Keresek hozzá partnert a mai nap folyamán! Párokat, lányokat keresek! Szinte minden "rosszaságra" nyitott vagyok
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Zalaegerszegen csütörtöktől szombatig reggel szopnék. Hely van.