Sziasztok! Ma este, éjjel fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Sziasztok. Bpn keresek kalandot délelőtt. Írj priv.
Sziasztok ma este fiatal srác keres párokat Fejér megyében utazni tudok fogadni sajnos nem.
sziasztok párt vagy lányt keresek pest illetve nográd megyében.ma (péntek ) estére amit keresek: kukkolás ,csak simogatás,csak farokverés ,a feleség ha szeretne csak idegen farkat fogni az is lehet, akár orál vagy 3as szex. esti óra 20 órától jó nekem utazni tudok. lehet szabadban is illetve ha tudtok fogadni vagy foglalok panziót közel hozzátok várom a jelentkezést sziasztok
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas.
A mai napon pénteken egész nap jó nekem,vagy este is, még a szombat este is megfelelő.
Írjatok privátban, utazni tudok bárhová.
Szép napot
Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas.
A mai napon pénteken egész nap jó nekem,vagy este is, még a szombat este is megfelelő.
Szép napot

Sziasztok!
Most,ma délelőtt Hölgy/Pár egy odaadó,nyelvhasználat imádó,sportos 37 éves 21/5-ös játékszerrel rendelkező pasit?Hely van!
Képet email-ben küldök!
Most,ma délelőtt Hölgy/Pár egy odaadó,nyelvhasználat imádó,sportos 37 éves 21/5-ös játékszerrel rendelkező pasit?Hely van!
Képet email-ben küldök!
Újpesten valaki?
Ma 12:30 körül keresek aktív partnert orálhoz Budapestről.
Hely szükséges. Én 27 éves, normális testalkatú passzív vagyok.
Hely szükséges. Én 27 éves, normális testalkatú passzív vagyok.
Baszni akaró férfias srác/pasi ma? Hely belvárosban.
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán szopnék!
Írj ha érdekel!
Írj ha érdekel!
Bi parokkal ismerkednek bp es pestmegyeben
Autós tali Pest megye ?asszonyok lányok párok ?sportos kan keres !privi !
Sziasztok szívesen találkoznék hölgyekkel párokkal hosszú hétvége alatt utazni tudok én egy 29 éves kíváncsi srác lennék sportos testalkata kötöttségek nélkül
Szegeden ügyesen cumizó szájat keresek hétköznap délután tiszaparti cumiztatásra. Puncit én is imádok nyalni dugni. Privátba írj!
Sziasztok!
Ápolt igényes 27 éves srácként keresek hölgyet, párt, sportos alkattal 19/6 borotvált intimmel. Szombat délután/ estére keresnék utazni tudok és fogadni is
Ápolt igényes 27 éves srácként keresek hölgyet, párt, sportos alkattal 19/6 borotvált intimmel. Szombat délután/ estére keresnék utazni tudok és fogadni is

Sziasztok!

Sziasztok!
Szép napot!
Szép napot!

Sziasztok Zsolti vagyok valaki szeretne talizni aki szereti a kihívást,írjon Bp.13.ker-Ben vagyok
Szia! Írj nekem én szívesen taliznék...
(Ez egy válasz zso33dolni36 üzenetére (2023. 05. 26. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 26. péntek 13:50

Sziasztok Zsolti vagyok valaki szeretne talizni aki szereti a kihívást,írjon Bp.13.ker-Ben vagyok