sziasztok olyan párhoz csatlakoznék akik keres hetero alapon 3ast Zala Vas Somogy szoktak nudizni és textilmentes fürdőkbe járni is privibe lehet írni
Pesten orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb méret előny :P 17/6 körül valaki?
13 ker?
13 ker?
Sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres vékonyabb sportos nők érdekelnek párok csak hetero alapon 12 kerület van búvóhely szép estét
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
Siófok és környékén van pár vagy nő?
Raerek. 9 utan egyedul vagy ?
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 05. 26. péntek 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A hétvégére keresünk elsősorban egy bi hölgytagú párt, akikkel kiélhetnénk a vágyainkat vagy egy férfit, ha más nincs!
Párok esetében a felső korhatár 45 év, alsó nincsen! Férfiaknál 27-45 év közöttit keresünk!

Párok esetében a felső korhatár 45 év, alsó nincsen! Férfiaknál 27-45 év közöttit keresünk!

Nimfomániás nőt keresek! Többit privátban!!!
Budán estére hosszas élvezkedést?
34éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok nőkkel vagy párokkal szivesen ismerkednék, több infó privátba. Helyem van Budapesten.szombaton delutan vagy este?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas.
A mai napon pénteken egész nap jó nekem,vagy este is, még a szombat este is megfelelő.
Írjatok privátban, utazni tudok bárhová.
Szép napot
Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas.
A mai napon pénteken egész nap jó nekem,vagy este is, még a szombat este is megfelelő.
Szép napot
Szia! Írj nekem én szívesen taliznék...
(Ez egy válasz zso33dolni36 üzenetére (2023. 05. 26. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 26. péntek 13:50

Sziasztok Zsolti vagyok valaki szeretne talizni aki szereti a kihívást,írjon Bp.13.ker-Ben vagyok
Sziasztok Zsolti vagyok valaki szeretne talizni aki szereti a kihívást,írjon Bp.13.ker-Ben vagyok

Sziasztok!
Szép napot!
Szép napot!
Sziasztok!
Ápolt igényes 27 éves srácként keresek hölgyet, párt, sportos alkattal 19/6 borotvált intimmel. Szombat délután/ estére keresnék utazni tudok és fogadni is
Ápolt igényes 27 éves srácként keresek hölgyet, párt, sportos alkattal 19/6 borotvált intimmel. Szombat délután/ estére keresnék utazni tudok és fogadni is

Sziasztok!

Szegeden ügyesen cumizó szájat keresek hétköznap délután tiszaparti cumiztatásra. Puncit én is imádok nyalni dugni. Privátba írj!
Sziasztok szívesen találkoznék hölgyekkel párokkal hosszú hétvége alatt utazni tudok én egy 29 éves kíváncsi srác lennék sportos testalkata kötöttségek nélkül