Mi 2 uni bisex f vagyunk ma estére sexpartnert keresünk Budapest p. Megye
Jó esne ma biszexelni, de egy nimfó pár sem lenne rossz!
A hétvégén szexpartnere(i)m keresem szexéhes pár, hölgy személyében tabumentes szexkalandra. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Sziasztok!
Vasárnap késő délután,estefelé Bükfürdő - Sopron útvonalon szivesen ismerkednék párral, hölgyel.
Vasárnap késő délután,estefelé Bükfürdő - Sopron útvonalon szivesen ismerkednék párral, hölgyel.
Kint vagyok a Szepvolgyi parkoloban.
Fiatal, sportos bi srac vagyok
Valaki?
Fiatal, sportos bi srac vagyok
Valaki?
Közöshokira bisex pasi, vagy srác fejér mben hétfön reggel , délelőtt szabadban vhol?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok! Hölgyek,bi párok ismeretségét keresem,élvezetes,akár perverz kalandokhoz! Autós mókára is!

Sose tudni, hátha..
Komárom közelében mostanság? pár,hölgy....
Komárom közelében mostanság? pár,hölgy....
Hajógyári szigetre keresek esti partnert

Sziasztok Pécs környékén pár lány hölgy esetleg nem érné rá?
Sziasztok,kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal. Fiatal kitartó srác vagyok,utazni tudok.
Csongrád- békés megyéből vki? Vagy erre járóban? Akár autós tali? Bi, rendszeresen sportoló, jó képű, borostás, férfias srác vok, 28-178-70 XL
Bisex pasi vagy srác fejér mben fehérváron közöshokira hétfön szabadban vhol?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Ha nem pénzért csinálnátok még jó is lehetne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 03. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 03. szombat 11:23
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Van most valaki Dél-pest környékén, aki kiverné vagy bekapná nekem??
extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Valaki most fogadna egy pasit a hetedik keruletben, gyors kenyeztetere?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Ma szopnék Kecskeméten!
Írj ha érdekel…
Ma szopnék Kecskeméten!
Írj ha érdekel…