Sziasztok 07,01 Szombat estére keresek Bi elhanyagolt hölgyet, csajszit , ill párt vagy esetleg sw házi bulit. Üdv Laca
Szopnék reptéri kifutónál vagyok, fiatal srác vagyok
Ma este kiverném valakinek Veszprémben, vagy akár szopnám is, csak viszonzás nélkül, írj bátran

Sziasztok! Igényes sportos testű, jóképű, korai harmincas HETERO srácként keresek ma, vagy holnap estére szexre éhes HETERO párokat vagy lányokat Budapesten. Helyszín megbeszélés szerint. Részletek priviben.
Üdv,
Dávid
Üdv,
Dávid
Hétközben-napközben Kiskunfélegyháza- Budapest útvonalon közlekedek. Keresek egy hölgyet ,párt , urat alkalmi /de rendszeres kapcsolatra,.Jöttem-láttam-
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
Most lenne kedve valakinek szopatni? Lehetsz hetero vagy bi. Jössz, leszoplak ès mèsz. Vàcnàl van diszkrèt helyem. Privàtban írj kèrlek.
Sziasztok!
Most szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt kérlek privát üzenetben tedd !
Most szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt kérlek privát üzenetben tedd !
Sziasztok. Holnap reggelre keresek partnert, partnereket Budapesten. Írj privát.
Zalaegerszegen mától hétfőig este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, priviben keress! Köszi.
Repteri kifutónál szopnék most fiatal srác vagyok
Sziasztok! Szívesen beszállnék hozzátok! Beszéljünk privátban, ha úgy gondoljátok! Utazás nem akadály!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 29. csütörtök 11:55
Törölt felhasználó (3949622)

Sziasztok. Férfi beszállót keresünk harmadiknak. Ha megtetszett az adatlapunk írj privátban kérlek. Puszi
Szép napot. Ma délután vagy estére csatlakoznék párhoz. Akár nálam is meg oldható.
Sziasztok!
Ma, most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Írj, írjatok!
Írj, írjatok!
Üdv mindenkinek!
A hétfő esetleg kedd estémet szívesen tölteném Hölgy vagy Pár társaságában!
Hatvan és környéke!
A hétfő esetleg kedd estémet szívesen tölteném Hölgy vagy Pár társaságában!
Hatvan és környéke!
Sziasztok pápai nőt vagy párt keresek szexre
Sziasztok 07,01 Szombat estére keresek Bi elhanyagolt hölgyet, csajszit , ill párt vagy esetleg sw házi bulit. Üdv Laca
Sziasztok, ma vagy holnap estére keresek partnert pest megyéből.
29 éves sportos srác vagyok nagy farokkal
29 éves sportos srác vagyok nagy farokkal
------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap