Most délelőtt szopnék szép kemény farkat végig helyem van,de dugható is vagyok..
Esztergom ma reggel?
Héten napközben lány pár minden jóra? Főkent Pest -Szeged vonal de távolabb is tudok utazni!
Mai nap érzéki kikakpcsolódásra vágyó partnerem keresem, hely adott Monoron. Én 47 éves, nem független, sportos, tiszta és diszkrét. Hasonló partnerem keresem.
Pasit látnánk vendégül szombat este. Tudj utazni, merj találkozni, 18+ de max 22-23 és kemeny, higiénia, EQ, IQ és potencia elvárt
Sziasztok, hölgyet vagy pàrt keresek ahol a hölgy imàdja ha nyaljàk spriccelèsig. Szívesen vennèm ha nyalàs közben a szàmba is pisilnèl. Helyem van, ha èrdekel, privatban jelezd.
Sziasztok!
Sexpartnerem keresném ma reggel!
Dorog,Esztergom!
Hely kell!
Sexpartnerem keresném ma reggel!
Dorog,Esztergom!
Hely kell!
Sziasztok! Ma este kaland Budapesten? Helyem van.
Sziasztok. Csütörtök estére keresek partnert Budapesten vagy környékén. Írj privát.
Ma este autóban vagy nálam szopatnék, 70-es ápolt férfi.
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 11:11
Törölt felhasználó (3054102)
VIP

Zalaegerszegen este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Esztergom + 20km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálad vagy természetben. Egész nap ráérek a héten.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálad vagy természetben. Egész nap ráérek a héten.
Ma este autóban szopnék! Akár kíváncsi heterot is. Diszkréció fontos. Tata, Komárom környéke!
Komárom környékén keresek alkalmi partnert, este 9 utánra.
Sziasztok! A mai napod csatlakoznék egy párhoz. Szívesen utazok 100 km-es körzeten belül. Ha van kedvetek kalandozzunk ma!
Sziasztok... Közös hokira, oralra ma esztergom környékén valaki?
Pesten ma valaki? csak nő erdekel
Zalaegerszegen este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Budapesten ma napközben hetero pár vagy nő?

Most Miskolcon?