Budapesten mostanában valaki? Hely megoldott, de utazni is tudok.
Kanos, ápolt, ffias srác most valaki…?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma este!!
Sziasztok. Csütörtök estére keresek kalandot Budapesten vagy közvetlen közelében. Írj privát.
Ma este szopatnék autóban, esetleg lakáson (13.kerület), Ápolt 70-es, közepes mérettel.
lányt vagy párt keresek holnap estére debrecenben vagy nyiregyházán részletek privátban
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten.
Sziasztok!Csütörtökön este keresek partnert,párokat Budapestről vagy Pest megyéből.Többesben is tapasztalt legény vagyok!Írjatok bátran!
Sziasztok! Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék hetero alapon!☺️
Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
nőt vagy párt keresek ma estére debrecenben vagy nyiregyházán részletek privátban
Sziasztok
Csinos igényes 23 eves150/55 , 6honapos terhes parommal keresünk
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
Csinos igényes 23 eves150/55 , 6honapos terhes parommal keresünk
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
Parok most raerok bpn ?
Sziasztok!
Sexpartnerem keresném ma de.!
Dél-Pest!
Sexpartnerem keresném ma de.!
Dél-Pest!
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután este 21-ig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privát. Köszi.
Salgótarján- Pásztó- Hatvan- Gyöngyös (21-es út) és 23-as út mentén Eger-Ózd vonalon keresek normális, férfias biszex pasit, mint én vagyok! Legyél férfias, intelligens, diszkrét és 80 kg fölötti! Írj privát üzenetet!
Sziasztok! Monor - Csévharaszt környékén nő vagy pár találkozna a héten?
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Olyan pasit keresek aki szopatna vagy dugna pasit.ha csaknkivernéd előttem ahogy nézem az is oké,műpuncim is van.hely van Bp