Fóton keresek ma estére megbízható partnert orális kalandokra. Hely van,diszkréten.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok ma estére keresnék valakit akinek lenne kedve talizni Debrecenben helyem van normális ápolt 30 as macis pasi vagyok !
Holnap estére (szombat) asszonyka dugó pasit keresek…..
Sziasztok!
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon párvagy hölgy aki szívesen kalandozna?
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon párvagy hölgy aki szívesen kalandozna?
Ma este kiverném valakinek Veszprémben, csak viszonzás nélkül, írj bátran

Sziasztok!
Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok.
Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok.
Ma éjjel Szfvár és környékén ismerkednék.
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Sziasztok!
Aktiv Baja környékén?
Aktiv Baja környékén?
Sziasztok
ma estére keresek párt vagy nőt hetero alapon
28 éves 180/85 kg, kék szemű, barna hajú srác vagyok nagy intimmel.
(Budapesten, de legfeljebb Pest megyéből)
ma estére keresek párt vagy nőt hetero alapon
28 éves 180/85 kg, kék szemű, barna hajú srác vagyok nagy intimmel.
(Budapesten, de legfeljebb Pest megyéből)
Sziasztok,
Ma este Budapesten a belvárosban leszek, késő estére (10-11 után) keresnék szexre vágyó nőt vagy párt. Privát üzenetekre tudok válaszolni.
Ma este Budapesten a belvárosban leszek, késő estére (10-11 után) keresnék szexre vágyó nőt vagy párt. Privát üzenetekre tudok válaszolni.
Egyoldalúan szopnék ma este. Szexmozi, autó, szabadban, sauna69. Közös kurv@zásban is benne vagyok. (Nem levelezni szeretnék, kép kell.)
Adatlapunknak megfelelően ismerkednénk.
Sziasztok!
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! MA ESTI KALAND
Autós kaland is oké! MA ESTI KALAND
Valaki most egy kaland? Pest és környéke?
----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Szombat estére potens asszonydugót keresek aki el is jön és nem csak a szája nagy!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten.
sziasztok szívesen ismerkednénk párokkal mai nap folyamán közös gabalyodás céljából