Tiszafüreden keresnék hölgyet, urat szexre. /szopatás, szexjátékok/
Jó is az a asszony! Kívánatos szép a punci
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2023. 07. 08. szombat 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 00:18

Szombat estére potens asszonydugót keresek aki el is jön és nem csak a szája nagy!
győri ötvenes-hatvanas hölgyet keresek sexpartnernek!
Hölgyek parok bpn ma valaki aki nemcsak irogat hanem cselekedni ie mer
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék, akik kifejezetten szeretik az EXTRA nagy és vastag intimet... magas, fiatal, sportos pasi vagyok! Utazni tudok!
Faszimádó Transzi vagyok. Július 8 Szombat 16-21 óráig Szombathelytől 20 km-re egy földes úton flangálok csillogó olajos popsival..Aki kurogatná a seggem és szopatna az írjon..
Zalaegerszegen ma és holnap délután szopnék. Helyem van.
Sziasztok.Ma egész nap, éjjel hölgyet, párt fogadnék csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted.
Tatai tonal ma este valaki holgyek parok ?
Esetleg Somogyból pár,hölgy aki ma este szeretne valami huncutságot?Barcs-Nagyatád környékéről?Komoly,normális férfi vagyok!
Sziasztok !
Ma napra Budapesten keresunk lanyt egy haverommal 1lany2fiu felallashoz!
En 32 vagyok haverom 28
Helyunk is van!
Ma napra Budapesten keresunk lanyt egy haverommal 1lany2fiu felallashoz!
En 32 vagyok haverom 28

Helyunk is van!
?
Bi pasi vagy hetero aki titokban szopnak v szpatna vasárnap délelőtt
Sziasztok!
Lenne pár vagy nő? Szóló pasiként találkoznék
Lenne pár vagy nő? Szóló pasiként találkoznék

Barátnőmmel keresünk ma estére nógrád megye- pest megye széle..
férfi t aki tud utazni ,.Csak ma estére és csak komoly szándékkal.
Kérésre és ha szimpatikus vagy küldök fotót.
férfi t aki tud utazni ,.Csak ma estére és csak komoly szándékkal.
Kérésre és ha szimpatikus vagy küldök fotót.
Mai napra keresek aktív férfit akit szophatnék,higénia diszkréció elvárt. Helyem van Kecskeméten!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! MA ESTI KALAND
Autós kaland is oké! MA ESTI KALAND
Sziasztok, hölgyet vagy párt keresek ma estére miskolci 30 eves srac vagyok, tudok utazni, de helyem sajnos nincs. :(