Sziasztok! XI kerben kalandoznék párrok és hölgyek előnyben wink 29 éves igényes pasi vagyok
Tiszalöki üdülőben valaki?
Sziasztok!
Reptérnél pár, vagy hölgy?
Reptérnél pár, vagy hölgy?
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Aki szopatna vagy, dugna Bp az írjon.hely van
Bi parokkal ismerkednek bpn
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sexpartnerem keresném most de.!
Vácon,hely kell!
Vácon,hely kell!
Most szopnék a reptéri kifutónál
Sziasztok ! Most délelőtt szopnék , Eger Gyöngyös Füzesabony környékén .
Csao, pàrral vagy àpolt pasival szívesen talàlkoznèk a mai nap. Szeretek hosszan oràlozni ès szeretem a kellemes hosszas szexet is. Èn passziv vagyok ès van diszkrèt helyem adatlapom szerint. Priviben írj ha èrdekel.
Sziasztok!
Dorog,Esztergomban keresném sexpartnerem ma reggel!
Hely kell!
Dorog,Esztergomban keresném sexpartnerem ma reggel!
Hely kell!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Szegeden most férfi orálra?
Pápa, és környékén, csaj aki alaposan, ki kéne nyalni, kinyalatná magát, popsit is...
Sziasztok! Budapesten keresek hölgyet
Pápán, és környékén, aki alaposan kinyalatná magát????
Hali Jászberény tali?