Sziasztok
Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca
Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca
Sziasztok!
Potens budapesti férfi társat keres hosszútávú szex kapcsolat céljából.
Potens budapesti férfi társat keres hosszútávú szex kapcsolat céljából.
Sziasztok, budapesti ápolt pasiként keresek hölgyet

Ma este szopnék diszkréten. Kíváncsi heterot is.Tata, Komárom környéke
Sziasztok !
Holnap vagy holnap után ( 12-13 ) keresek egy kis kalandot. Szóló hölgyet,nőt,lányt vagy párt.
Fogadni és utazni is tudok.
Holnap vagy holnap után ( 12-13 ) keresek egy kis kalandot. Szóló hölgyet,nőt,lányt vagy párt.
Fogadni és utazni is tudok.
Aktiv pasi Nyiregyhazan aki szopatna?
Igényes passziv vagyok
Hely van
Igényes passziv vagyok
Hely van
Sexpartnerem keresném ma du.!
19.ker,ÜllőVecsés!Hely kell!
19.ker,ÜllőVecsés!Hely kell!
Szopatni, szopni most Budán!
Siklós környékén esetleg vmi talàlkozna?
Ma délután vagy este szopnek helyem van privizz
15-én Szombaton napközben elugranánk pasihoz max 40 éves korig.KECSKEMÉT és 50 km körzetben gondoljuk.
Adatlapot olvass azért.
Ha megvannak az adottságaid jelentkezz privátban.
Adatlapot olvass azért.
Ha megvannak az adottságaid jelentkezz privátban.
Pápán, és környékén, domináns Nő aki utasításra nyalatná velem, a punciját, és a popsiját...???
Halásztelek,Szigetszentmiklós környékén szopatnék, szopnék.
Sziasztok! Holnap délelőtt Szegeden, vagy a környékén pár aki szexelne egy jót hármasban? Írjatok, és megyek, utazás nem gond!
Sziasztok! XI kerben kalandoznék párrok és hölgyek előnyben wink 29 éves igényes pasi vagyok
Tiszalöki üdülőben valaki?
Sziasztok!
Reptérnél pár, vagy hölgy?
Reptérnél pár, vagy hölgy?
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.