Ma Kora d'un 2-4 között a, szepvolgyin kalandoznek kedves hölgyel v párral.
Debrecenbe szopnék most egy jót.
Sziasztok! 11kerben keresek kalandra hölgyet vagy párt.

Pécs és környékén valaki??
Sziasztok
Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca
Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca
----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Ma estère keresek hölgyet,párt.
Debrecen Nyiregyháza, Hajdú Bihar. Csak ez lemaradt
Valaki ma éjjel kaland? Budapest és környéke?
Autó, szabadban, lakásban ha van helyed.
Privátot írj légyszíves.
Autó, szabadban, lakásban ha van helyed.
Privátot írj légyszíves.
Sziasztok.Párhoz csatlakoznék hetero alapon,esetleg egyedülálló hölgyet keresnék ma este.Helyem nincs,utazni tudok.39 éves jóképű enyhén sportos kopasz nem független srác vagyok.Ha egy tisztelettudó megbízható pasit kerestek,írjatok.Én kb 45 éves korig keresek,100km-es körzetben smile Fotót privátban küldök
Siófok környéke vki?
Holnapi találkára és feleség dupla örömére keresünk férfit
Ma este/ejjel kalandoznék igényes párral vagy lánnyal
Közöshokira fehérvaron vki szabadban vhol?
Privizz...köszi
Privizz...köszi
Kaposvári hellyel rendelkező hölgy vagy pár akik szeretnek cumizni? Írjatok privit!
Sziasztok esetleg lenne kedve valakinek hozzám baranyába?
Sziasztok!
Sexpartnerem keresném ma reggel!
Cegléd,C.bercel,Lajosmizse
Sexpartnerem keresném ma reggel!
Cegléd,C.bercel,Lajosmizse
Sziasztok. Holnap délelőtt Bpn cumiztatnék. Írj privát.
Sziasztok párral , lányokkal ismerkednènk hétvégén Lakitelek