----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok!
Nemsokára indulok Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon. Pár, vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Nemsokára indulok Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon. Pár, vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Szegeden férfival találkoznék ma !
Holgyekkel parokkal ismerkednek
Sziasztok, a mai nap ismerkednék, kalandoznék Budapesten-igényesség ,ápoltság fontos
Sziasztok Hétvégén popsit baszni keményen penne kedve egy bi pasinak esetleg kiváncsi hetero pasinak Pesten ? Helyem van! Írj elérhetőséget / Skype !
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok. Párral szívesen találkoznék ma este. Helyem lenne Szalkszentmártonba, de 50 km körzetbe az utazás sem jelentene gondot. Csak akik komolyan gondolják, kölcsönös szimpátia alapon. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok. Hétfőn Kecskeméten vagy környékén beugranék valakihez. Írj privát.
Péntek-Vasárnap késő este vagy Szombat-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Egy óra múlva valaki Szeged környékén ?
Sziasztok.
Ma éjjel 23 óra után Pest és környékén kaland valaki?
Privátot írj
Ma éjjel 23 óra után Pest és környékén kaland valaki?
Privátot írj
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
Sziasztok!Ma este Zirc környékén?Uni/aktív pasit vagy párt keresek!
Mai napra keresek aktív férfit akit szophatnék,higénia diszkréció elvárt. Helyem van Kecskeméten!
Ma este éjjel párok egy kis izgalom?Somogy-Baranya?
Szombaton Nagyatádon leszek, szívesen ismerkednék párral akikkel lehet bulizni hármasban vagy többesben akár.
Szombaton Nagyatádon leszek, szívesen ismerkednék párral akikkel lehet bulizni hármasban vagy többesben akár.
Estére keresek biszex hölgyet, párt, pasit kellemes élvezetekre!