2x màr sikerült,ezért ismét megpróbàlnàm!
Holnap este 2. kerületi munkahelyemen pàrral, hölggyel,pasival kielégítenénk egymàst,aztàn mi denki megy a dolgàra...!
Szóval?
Holnap este 2. kerületi munkahelyemen pàrral, hölggyel,pasival kielégítenénk egymàst,aztàn mi denki megy a dolgàra...!
Szóval?
Hűvös szobámban meg...sz...o..patnék most valakit Cegléden.
Valos parok ha meg van itt ilyen
Ma esti páros sajnos lemondta a randit! Így ma estére keresnék elfoglaltságot. Utazni tudok.
Budán estére partner?
Irtunk nektek.
(Ez egy válasz Fiatal pár 28 üzenetére (2023. 07. 15. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 15. szombat 15:25

Balatonalmádiba ma este fiatal lány, pár, esetleg helyes fiut-itt azér van pár kritérium aminek meg kell felelj. Első többes kalandunkra keresünk normalis embereket.
Sziasztok! Este megyek le a Glory Cafeba, kinek volna kedve csatlakozni?
Sziasztok.3masra keresek párt.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
Sziasztok! Ma este pár aki talizna velünk, Borsod, Szabolcs vármegye! CSAK PÁR!
Ma valaki pest?!
Békéscsabán ma valaki??

Sziasztok. Holnap délutánra keresünk pár Pécsen hely megoldott. 30-as pár vagyunk
Balatonalmádiba ma este fiatal lány, pár, esetleg helyes fiut-itt azér van pár kritérium aminek meg kell felelj. Első többes kalandunkra keresünk normalis embereket.
Salgótarján -Eger- Hatvan- Gyöngyös vonalon a 21 és 23-as főút mentén szivesen ismerkednék normális biszex vagy kíváncsi hetero pasival, férfias adottsagúval. Legyél 80 kg fölötti férfias, korrekt! Írj privát üzenetet!
Faszimádó Transzi vagyok. MA azaz Július 15 Szombat este 22-05 óráig lehett kurogatni a csillogó olajos seggem és lehugyozni..Aki jönne írjon.Vas vármegye.Nemeskolta
Igényes pasit keresünk csinos 155/50/23 baratnomnel
CUCKOLDRA
Nyiregyhazan van helyünk
CUCKOLDRA
Nyiregyhazan van helyünk
Komárom-Tata környékén valaki?
Sziasztok!Ma vki Ajkán vagy a környéken?
Mai napra keresek aktív férfit akit szophatnék,higénia diszkréció elvárt. Helyem van Kecskeméten!