Sziasztok.Akkor nekifutok még egyszer pontosabban fogalmazva...Esténként nagyon ráérek csendes otthonomban Gödöllőn.Szeretettel fogadnék hölgyet, párt ha szimpatikusak vagyunk egymásnak és persze láttuk is egymást.Köszi.Várom üzeneted!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 17. hétfő 17:47

Törölt felhasználó (4700109)

Sziasztok!
Csinos, fiatal és extrém vékony barátnőm közös és kiadós kényeztetésére keresnénk ma estére egy ápolt, diszkrét és persze potens átlagos/sportos alkatú partnert maximum 40 éves korig. Ha tudnál fogadni és szimpatikus vagy, szívesen meglátogatnánk, privát üzenetet várunk.
Csinos, fiatal és extrém vékony barátnőm közös és kiadós kényeztetésére keresnénk ma estére egy ápolt, diszkrét és persze potens átlagos/sportos alkatú partnert maximum 40 éves korig. Ha tudnál fogadni és szimpatikus vagy, szívesen meglátogatnánk, privát üzenetet várunk.

Holnap reggel indul a nudistahajó Balatonlelléről hely még van !!!
Holnap reggel indul a nudistahajó Balatonlelléről
Szopnék diszkréten! Komárom megye!
Sziasztok!

23-án vasárnapra keresek pesti 25 és 40 év közötti csajt!
Üdv a héten Gosztolán tartózkodom valaki ismerkedne??
Sziasztok!
Holnap reggel Dorog,Esztergom?
Holnap reggel Dorog,Esztergom?
Sziasztok! 29 éves fitt, helyes, jófej srác vagyok Budapestről, szívesen csatlakoznék fiatal ill. velem egy korú, hasonlóan igényes, jó arc párokhoz. Igényeknek megfelelően szívesen alkalmazkodok
Írj privátban, hogy egyeztessünk
Szép napot!

Sziasztok holnapra valaki lany pár ?
Ma este pár egymás előttire?
sziasztok. a mai napra is keresnék partnert budapesten, helyem van. ápolt 40-es pasi vagyok. sziasztok.
Folyton kanos, bevállalós férfias srác vagyok, aktív jó farkú, férfias srácot keresek Csongrád- békés megyében.
Imádok finoman kényeztetni, szopni és ha alaposan megdugják a seggem autós taliban is benne vagyok, reális távon utazni is tudok, de helyem is akad.
Imádok finoman kényeztetni, szopni és ha alaposan megdugják a seggem autós taliban is benne vagyok, reális távon utazni is tudok, de helyem is akad.
Sziasztok!
Oral kaland érdekelne elsősorban. Akár végig is csinálom, mélytorok is mehet. Dunaharaszti környékén
Oral kaland érdekelne elsősorban. Akár végig is csinálom, mélytorok is mehet. Dunaharaszti környékén
Salgótarján -Eger- Hatvan- Gyöngyös vonalon a 21 és 23-as főút mentén szivesen ismerkednék normális biszex vagy kíváncsi hetero pasival, férfias adottsagúval. Legyél 80 kg fölötti férfias, korrekt! Írj privát üzenetet!
Szopatna dugna valaki 40 es pasit Bp?hely van
Sziasztok ma, holnap is keresek kalandot Maglodra olyan 16 óráig
Cegléd-Délpest vonalon kalandoznék, ma 15 óráig!
Helyes, nem kis méretű férfi vagyok.
Helyes, nem kis méretű férfi vagyok.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
ma, holnap Balatonlellén Nő,pár nudizni , fürdeni ?vitorláson