Bocs...Reggelt van.Nem neked akartam
(Ez egy válasz kiserdesz2107 üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 17. hétfő 05:27

Szia.Csak annyi megjegyzésem van a válaszodhoz.Ha időhúzás az, hogy legalább fényképet cseréljünk, és váltsunk pár szót ismerkedés gyanánt akkor teljesen igazad van az időhúzás szempontjából... Jó találkákat neked!Üdv!
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma reggel,de.!
Hely ok!
Sexpartnereim fogadnám ma reggel,de.!
Hely ok!
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hétvégére keresek kizárólag a barátnőm kényeztetésére egy beszálló srácot. Legyél vékony és nagy intim méretű.
Üzeneteket privátban várjuk.
Üzeneteket privátban várjuk.
ma, holnap Balatonlellén Nő,pár nudizni , fürdeni ?vitorláson
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Cegléd-Délpest vonalon kalandoznék, ma 15 óráig!
Helyes, nem kis méretű férfi vagyok.
Helyes, nem kis méretű férfi vagyok.
Sziasztok ma, holnap is keresek kalandot Maglodra olyan 16 óráig
Szopatna dugna valaki 40 es pasit Bp?hely van
Salgótarján -Eger- Hatvan- Gyöngyös vonalon a 21 és 23-as főút mentén szivesen ismerkednék normális biszex vagy kíváncsi hetero pasival, férfias adottsagúval. Legyél 80 kg fölötti férfias, korrekt! Írj privát üzenetet!
Sziasztok!
Oral kaland érdekelne elsősorban. Akár végig is csinálom, mélytorok is mehet. Dunaharaszti környékén
Oral kaland érdekelne elsősorban. Akár végig is csinálom, mélytorok is mehet. Dunaharaszti környékén
Folyton kanos, bevállalós férfias srác vagyok, aktív jó farkú, férfias srácot keresek Csongrád- békés megyében.
Imádok finoman kényeztetni, szopni és ha alaposan megdugják a seggem autós taliban is benne vagyok, reális távon utazni is tudok, de helyem is akad.
Imádok finoman kényeztetni, szopni és ha alaposan megdugják a seggem autós taliban is benne vagyok, reális távon utazni is tudok, de helyem is akad.
sziasztok. a mai napra is keresnék partnert budapesten, helyem van. ápolt 40-es pasi vagyok. sziasztok.
Ma este pár egymás előttire?
Sziasztok holnapra valaki lany pár ?
Sziasztok! 29 éves fitt, helyes, jófej srác vagyok Budapestről, szívesen csatlakoznék fiatal ill. velem egy korú, hasonlóan igényes, jó arc párokhoz. Igényeknek megfelelően szívesen alkalmazkodok
Írj privátban, hogy egyeztessünk
Szép napot!

Sziasztok!
Holnap reggel Dorog,Esztergom?
Holnap reggel Dorog,Esztergom?
Üdv a héten Gosztolán tartózkodom valaki ismerkedne??
23-án vasárnapra keresek pesti 25 és 40 év közötti csajt!