----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok!
Ma estefelé M0, Tatabánya, Győr vonalon szívesen találkoznék kiéhezett hölgyel vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!
Szép napot!!
Ma estefelé M0, Tatabánya, Győr vonalon szívesen találkoznék kiéhezett hölgyel vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!
Szép napot!!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám.. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn! Helyem sajnos nincs de utazni tudok. Sziasztok!
Sziasztok! Ma Maglódon dolgozom, egy beválallós párral, lánnyal lazitanék ebben a nagy melegben!
Vác most reggel?
Sexpartnereim keresném!
Sexpartnereim keresném!
Zalaegerszegen most szopnék, helyem van.
Sziasztok! Ma délelőtt kedves pár házi welneses huncutkodásra? Szívesen fogadnálak, privát üzenetet kérek.
Sziasztok!
29-én Budapesten privát buli!!!!
További infóért keressetek bátran privátban!
29-én Budapesten privát buli!!!!
További infóért keressetek bátran privátban!
Dorog,Esztergom ma reggel,s5expartnereim keresném
Tiszafüreden, hölgyet, párt, urat, szívesen vendégül látnám. Lakás van.
Idősebb nő vagy pár esetleg?
Sziasztok!
Jövő hét szombat (2023.07.22.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombat (2023.07.22.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Cegléd és környékén cumiznék!
Sziasztok! Holnap délelőtt lenne pár egy kis házi welnesre, lazulásra? Ápolt, megbízható férfi vagyok.
Sziasztok , Siofokrol írok, ápolt igényes férfi vagyok, szívesen talàlkoznék nőkkel vagy padokkal is , helyem van
Kaposvaron bevallalós diszkrét hölgyek vagy párok nyitott férfinek? Privire írj!
Sziasztok.Akkor nekifutok még egyszer pontosabban fogalmazva...Esténként nagyon ráérek csendes otthonomban Gödöllőn.Szeretettel fogadnék hölgyet, párt ha szimpatikusak vagyunk egymásnak és persze láttuk is egymást.Köszi.Várom üzeneted!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 17. hétfő 17:47

Törölt felhasználó (4700109)

Sziasztok!
Csinos, fiatal és extrém vékony barátnőm közös és kiadós kényeztetésére keresnénk ma estére egy ápolt, diszkrét és persze potens átlagos/sportos alkatú partnert maximum 40 éves korig. Ha tudnál fogadni és szimpatikus vagy, szívesen meglátogatnánk, privát üzenetet várunk.
Csinos, fiatal és extrém vékony barátnőm közös és kiadós kényeztetésére keresnénk ma estére egy ápolt, diszkrét és persze potens átlagos/sportos alkatú partnert maximum 40 éves korig. Ha tudnál fogadni és szimpatikus vagy, szívesen meglátogatnánk, privát üzenetet várunk.