Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszi.
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma de.!
Monoron!
Sexpartnereim fogadnám ma de.!
Monoron!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten
Sziasztok!
Misi vagyok 29 éves pasi Hatvanban lakom.
Hétfőn és kedden egész nap ráérek és párokat hölgyeket keresek
Helyem van de utazni is tudok. Privátban keress.
Misi vagyok 29 éves pasi Hatvanban lakom.
Hétfőn és kedden egész nap ráérek és párokat hölgyeket keresek
Helyem van de utazni is tudok. Privátban keress.
Párommal keresek férfit 3 mas vagy cucoldra pesten holnap estére
Valós nőt/párt keresek közösen megbeszélt örömszerzésekre! 22éves fiatalos hetero srac vagyok. Képek az adatlapomon. (2férfi 1nő felállásban kezdő vagyok, így csak olyan pár keressen aki ezt elfogadja)
Valós nőt/párt keresek közösen megbeszélt örömszerzésekre! 22éves fiatalos hetero srac vagyok. Képek az adatlapomon!
Sziasztok! Szegeden, Békéscsabán és a környékén lánnyal ismerkedne fantáziadús, jóképű, intelligens pasi. Privátot kérnék. Köszönöm!
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19).
Tiszafüreden szopatnék, hely megoldott.( hölgyet, párt, urat )
Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk.Csak mail és adatlappal megegyező elképzeléssel ,adottságokkal. Szép napot mindenkinek!
Dunaharaszti közelében keresunk pasit 3.nak csajom örömére.
Hellyel klimával rendelkező potens 35-40 pasi irojon
Hellyel klimával rendelkező potens 35-40 pasi irojon
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú párt - akár biszex iránt érdeklödő férfitaggal - keresek!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Holnap, HÉTFŐN, EGERBEN egyoldalúan szopnék férfias, hellyel rendelkező, nemdohányzó pasit. crazya Én vékony, helyes, szopni szerető biszex srác vagyok.
Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra.
szia szívesen találkoznák veletek csak kár hogy picit messze vagytok
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2023. 07. 23. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 23. vasárnap 10:45

Ma estére pasikat keresünk Bfenyvesre 9 körül.. Fényképed és Vibered legyen
Sziasztok. Párt, vagy hölgyet keresnék ma kora estére! Helyem lenne Szalkszentmártonba. De Pest megye Déli részén, Bács megye Északi részén utazás sem jelentene gondot! Akár autós kalandba is benne lennék, ha még lenne a kölcsönös vonzalom!
sziasztok párokat keresek hármas szexre helyem van veszprém megyében tapolca mellet
minden jóban benne vagyok írj
minden jóban benne vagyok írj
Ma délutánra, estére keresnénk programot, amibe a szex is szerepet kaphatna. Várjuk a kivitelezhető részletes ötleteket. Olvass adatlapot légyszi. Csak privát üzenetet várunk.