Amikor meg kapsz Viber elérhetőséget, hogy képet küldj akkor meg felszivódsz.... szóval szerintünk kamuuuu de azert írhatnánk még melléd neveket szóval no para nem vagy egyedül...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 25. kedd 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 25. kedd 10:42
Törölt felhasználó (4548982)

Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten a nagy és vastag intimet kedvelik... magas, sportos, fiatal pasi vagyok, utazni tudok! Cuckoldot is szívesen vállalok. Intim méret privátban!
Orosház, és környéken párok, hölgyek? Hosszabb távra keresem titkos kapcsolatomat. Szivesen lennék házi barát is.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú párt - akár biszex iránt érdeklödő férfitaggal - keresek!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Kedves Lány vagy Pár ismeretségét keresem Budapest és környékén.
Kedves Lány vagy Pár ismeretségét keresem Budapest és környékén.
Kecskeméten ma este kukkolnánk feleségemmel....
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Pécs és környékén valaki(k)?
Fehérvár környékén keresek most
Sexpartnereim keresném most!
Pécel,Isaszeg!Hely kell!
Pécel,Isaszeg!Hely kell!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten a nagy és vastag intimet kedvelik... magas, sportos, fiatal pasi vagyok, utazni tudok! Cuckoldot is szívesen vállalok. Intim méret privátban!
Kerepes,Kistarcsa most de.?
Veszprém Balatonfüred környéke most..pár, pasi , hölgy..utazni tudok
Nyíregyházán aranyos vékony fiúként idősebb párokat keresek.
Pécs Kaposvár és környéke valaki valakik ma délelőtt?
Sziasztok!
Ma délelőtt keresek rétság és környékén egy vagy több hölgyet eléggé szokatlan és nemhétköznapi kalandra. Részletek privátban
Ma délelőtt keresek rétság és környékén egy vagy több hölgyet eléggé szokatlan és nemhétköznapi kalandra. Részletek privátban

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok !
Szerdán (07.26) Pesten leszek .Szívesen csatlakoznék párokhoz, akar mindkét fél örömére is , de nemtől függetlenül szophato is vagyok . Várom az üzeneteket
Szerdán (07.26) Pesten leszek .Szívesen csatlakoznék párokhoz, akar mindkét fél örömére is , de nemtől függetlenül szophato is vagyok . Várom az üzeneteket

Kedd estére keresek strapabíró baszni szerető pasit. Belváros Bp.