Sexpartnereim keresném ma du.!
Vecsés,Üllő!Hely kell!
Vecsés,Üllő!Hely kell!
Sziasztok!Adatlapunknak megfelelő partnert keresünk ma illetve holnap estére!
Baszó bika ma Bp belvaros?
Kaposváron alkalmannként puncit nyalnék! Privin keress helyed legyen.
Sziasztok!
Ma Gyöngyösön 16:00-ig, kinek lenne kedve leszopatni vagy megdugni egy 27 éves női rucis srácot?
Privátban írjatok, lehettek többen is.
Ma Gyöngyösön 16:00-ig, kinek lenne kedve leszopatni vagy megdugni egy 27 éves női rucis srácot?
Privátban írjatok, lehettek többen is.
Sziasztok! 29 éves fitt, helyes, jófej srác vagyok Budapestről, szívesen csatlakoznék fiatal ill. velem egy korú, hasonlóan igényes, jó arc párokhoz.
Írj privátban, hogy egyeztessünk
Szép napot!

Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
Fejér megye és környéken keresnek, utazni tudok, nem vagyok semmi jónak az elrontoja. Átlagos testalkatú fiatal srác vagyok
ha felkeltették erdeklodesed szivesen varom az uzeneted!
Fejér megye és környéken keresnek, utazni tudok, nem vagyok semmi jónak az elrontoja. Átlagos testalkatú fiatal srác vagyok

Szopnák most Pécsett!!!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Monor ma de.?
Hely ok!
Hely ok!
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Monorkörnyékén hölgyet kényeztetnék, nyalnék, szopatnék!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Popsipuncit imádó férfias pasival taliznék, belváros.
Szopnák most Pécsett!
Sziasztok!
Most délelőtt Balassagyarmaton keresek hölgyeket nemhétköznapi kalandra.
Részletek priviben
Most délelőtt Balassagyarmaton keresek hölgyeket nemhétköznapi kalandra.
Részletek priviben

Sziasztok! Nőt vagy párt keresnék! Adatlapom kitöltve(képpel) telefonszám csere is rendben!
Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Utazni tudok!
Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Utazni tudok!
Pécs Kaposvár és környéke valaki valakik ma délelőtt?
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám most reggel,de.!
Monor!
Sexpartnereim fogadnám most reggel,de.!
Monor!