Kaposváron nemfüggetlen vastagfaszú férfi kihez mehetne? Hely kell!
Nyitott vagyok
Nyitott vagyok
Fehervaron kalandra bisex srác bagy pasi?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Ma este Monorierdőn a Bika rodeón valaki orál kalandra?
belevalo holgy vagy par ma?
Pécsen szopnék most!!!
Ma éjjel pár vagy hölgy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon?
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Ma este szopnék diszkréten! Tata, Komárom megye! Akár kíváncsi heterot is!
Aktiv pasit most Pécs vagy Kaposvár és környéke
De szívesen találkoznák most egy szexre vágyó hölggyel, vagy párral, Dunaharaszti vagy környékén. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Autós kaland is érdekelne!
Pécs Kaposvár és környéke valaki valakik ma délelőtt?
Sziasztok! Ma nap közben szívesen benne lennék egy kis kalandban, szívesen csatlakoznék hölgyekhez, párokhoz, sok mindenre nyitottan, első sorban Veszprém megye és Balaton környékéről, de ésszerű keretek között mobil vagyok más felé is! (Ha úgy alakul akár hosszabb távú barátság is érdekelne) Szép napot!
17kerben keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága.
Sziasztok! Töltsük együtt a ma délutánt-estét! Lányt-párt keresek, 40éves igényes kreol pasi vagyok. Bp. +körny. Privátba reagálj. P
győri ötvenes hölgyet keresek aki eljönne velem wellneszezni augban
--- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
BDSM kalandra keresek párt lányt!
Igényes urat szopnék ma Balatonlelle-Budapest útvonalon.