Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Miskolcon ma?
Sziasztok! Izgalmas erotikus játékokhoz, helyszínekhez normál vagy vékonyabb lányt keresek, jóképű, diszkrét, fantáziadús pasiként. Privátot kérnék. Köszönöm!
Pécs és környékén valaki(k)?
sziasztok nyíregyháza -és környékén keresek alkalmi partnert bevállalós sok mindenre nyitott 40es pasi vagyok
Sziasztok, hölgyet keresek szexhintás játékra. Helyem van Bp-en.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Ma kora estére keresek párt a Paks-Budapest-Miskolc útvonalon...
Privátban írjatok ha úgy van...
Privátban írjatok ha úgy van...
Miskolcon ma valami program?
Tiszavasvári üdülőben valaki?
Ma késő délután/este szopnék maximális diszkréció mellett, akár többet is egyszerre.
Írj, ha ápolt, igényes és kanos vagy
Írj, ha ápolt, igényes és kanos vagy

Ma este párhoz vagy pasihoz csatlakoznánk bi nő ffi hetero
Szexi csajos, baszható crossdress ismerkedne, belevaló férfias pasikkal…
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok Dabas környékén hölgy vagy pár társaságát keresem.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám most reggel!
Hely ok!
Sexpartnereim fogadnám most reggel!
Hely ok!