Holnap reggel feherváron hokira valaki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Budán ma estére kellemes partner?
Pápa, Ajka, Veszprém környékén keresnék hölgyet odaadó erotikus barátságra.
Bi hölgyet keresünk, aki szívesen csatlakozna párosunkhoz. Intelligencia, ápoltság adott és elvárt.
Ma egy kis férfi kalandba benne lenék! Kecskeméten helyem van!
Zalaegerszegen holnap délután szopnék.
Sexpartnereim keresném ma du.!
19.ker.Vecsés,Üllő vonalon!
Hely kell!
19.ker.Vecsés,Üllő vonalon!
Hely kell!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
7 honapos terhes 150/55/23 baratnommel keresunk nagyfarku pasit
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Pécsen vagy Kaposvár most valaki?
Fehervaron kalandra, bisex pasi vagy srac?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Ma és holnapra keresek nudizást, vitorlázást kedvelőket Balaton déli parton
Monor most?Hely ok!
Sportos, bi, férfias srác vagyok Csongrád-békés megyéből vagy erre járóban vki? esténként akár autós, szabadban mókázás is játszik...
Szexpartnerem keresem potens férfias pasi személyében. Hely, formás cicik és dugható popsipunci van

Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma de.!
Monor
Sexpartnereim fogadnám ma de.!
Monor
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Baranya Tolna esetleg Somogy megyében valaki