győri ötvenes-hatvanas hölgyet keresek szombat estére
Adatlapunk szerint ismerkednénk
Sziasztok! Jövő héten bár melyik nap találkoznék hölgyekkel v házaspárral, Debrecen és környékén. 18 töl 60 éves korig.
Az üzeneteket privátba kérném, elérhetőséget is adjatok hogy fel tudjam venni a kapcsolatot!
Az üzeneteket privátba kérném, elérhetőséget is adjatok hogy fel tudjam venni a kapcsolatot!
Kiverném valakinek, vagy akár szopnám ma Veszprémben, csak viszonzás nélkül, írj ha érdekel

Zalaegerszegen most délutántól estig szopnék, helyem van hozzá.
Sziasztok!
Nemsokára indulok Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon. Pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Nemsokára indulok Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon. Pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Bi parokkal ismerkednek aktiv vagyok bpn
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Zalaegerszeg környénén szopok. Bi heterok is érdekelnek. Privizz
Aktív vagy uni pasi most?helyem van privizz Zala megye Vas megye!
Szerintem 1000 levelet kapott szegény
Gyorsan megtalálta a megfelelőt, és ez jólvan így szerintem. (Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2023. 08. 04. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyorsan megtalálta a megfelelőt, és ez jólvan így szerintem. (Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2023. 08. 04. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom ostromolták ezren
Nekem se válaszolt, úgyhogy magam autózgatok a pestkörnyéki erdőkben
))
(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2023. 08. 04. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm hogy arra nem méltatsz hogy válaszolj !
(Ez egy válasz Cecike96 üzenetére (2023. 08. 04. péntek 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Kerti partit csinálnánk. Bogrács vagy grill. Este pizsama parti. Csak hölgy. Csak üzenetben irj!
Ma szabadban ismerkednék

!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 04. péntek 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 04. péntek 07:13
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma, szombaton és vasárnap 14-21 között pasit kényeztetnék. Helyem van.
Ma este Győrben aktív pasi minden jóra?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Egy 32 éves francia fekete srác keres egy gyönyörű hölgyet vagy egy kalandvágyó házaspárt, aki eljönne velem tölteni a hétvégén (rugalmas az időm). 7. kerületben van a helyem. Írj privátban és kapcsolódjunk.