Del pestem ferfias kaland erdekelne.. hely szukseges... akar most

Sziasztok, van budapesti ráérő hölgy mai kalandra?

Pécs és környékén valaki(k)?
gödöllőn srácot kényeztetek
Veszprémben orál kaland mostanában?
Zalaegerszegen ma, szerda, csütörtök 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Irtam uzenetet. Gyere privire!
(Ez egy válasz Pervi bi fiú üzenetére (2023. 08. 08. kedd 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 06:32

Szegeden keresek párommal aki 27 éves karcsú lány férfit hellyel! Többit privátba
Szegeden keresek párommal aki 27 éves karcsú lány férfit hellyel! Többit privátba
150/55/23 DD mell , Nagyhasu csinos terhes 8. Honapos terhes baratnom kenyeztetesere keresunk
Kigyurt izmos pasit. 70kg pasik kerjuk ne ….
Nyiregyhaza
Kigyurt izmos pasit. 70kg pasik kerjuk ne ….
Nyiregyhaza
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma reggel,de.!
Dorog,Esztergom
Hely kell
Sexpartnereim keresném ma reggel,de.!
Dorog,Esztergom
Hely kell
Most Bp valaki?
Üdvözletem! Csicskát, alázást, fétiseket, faszkínzást kedvelő Nőt, Barátnőket keresek. Szinte minden jöhet! Részletesebb infókért olvasd adatlapom! Illetve Privát üzenetben keressenek!
Zalaegerszegen kedd, szerda, csütörtök 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Fehervaron holnap kalandra vki, közöshokira?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Sziasztok! Ma este bpn esetleg egy kis kaland? Valaki(K)? Helyem sajnos nincs de utazni tudok autóval! Sziasztok!
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Sziasztok!
Ma délutánra keresek női partnert Budapesten akinek lenne kedve egy kis szórakozásra!
28 éves budapesti, sportos srác vagyok, nagyobb szerszámmal

Ma délutánra keresek női partnert Budapesten akinek lenne kedve egy kis szórakozásra!
28 éves budapesti, sportos srác vagyok, nagyobb szerszámmal

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.