Szerintem aki a Szigeten nő részére bikát keres, az lép kettőt, és talál helyben...
(Ez egy válasz Titok2021 üzenetére (2023. 08. 11. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 11. péntek 18:51

Sziget fesztivál, aki nő vagy nő részére bikát keres, írjon!
30F

30F
Adatlapunk szerint ismerkednénk.
Az elöző posthoz: zala megye/Nagykanizsa
F&L párosunkhoz keresünk ma éjszakára bi lányt. De heteró bevállalós is lehet. Iszunk bort és oldódunk jeligére

Sziasztok!
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, akár autós tali is szóba jöhet, cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Kérdezz nyugodtan privátban is!
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, akár autós tali is szóba jöhet, cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Kérdezz nyugodtan privátban is!
Sziget fesztivál, aki nő vagy nő részére bikát keres, írjon!
30F

30F
Sziasztok!
Budapesti, potens férfi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal. Fogadni tudok. Utazni viszont csak budapesten belül.
Ön magamra és a környezetemre igényes vagyok. Hosszútávú szex kapcsolat kialakítása lenne a célom.
Üdv
Z
Budapesti, potens férfi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal. Fogadni tudok. Utazni viszont csak budapesten belül.

Ön magamra és a környezetemre igényes vagyok. Hosszútávú szex kapcsolat kialakítása lenne a célom.
Üdv
Z
Sziasztok.
Hölgyet,vagy hölgyeket kényeztetnék ma este.
Párokhoz is szivesen csatlakoznék,akár csak cuckoldra is.
Bármi szóba jöhet,ami mindenkinek jó...
Hölgyet,vagy hölgyeket kényeztetnék ma este.
Párokhoz is szivesen csatlakoznék,akár csak cuckoldra is.
Bármi szóba jöhet,ami mindenkinek jó...
Ma estére keresem partnerem Bonyhád és Szekszárd vonalán, Sötétvölgyet is érintve, lányok, párok érdekelnek elsősorban smile
Dunaharaszti és Dabas közt segítene rajtam valaki mostanában???
ma este győri ötvenes-hatvanas hölgy nálam?
Sziasztok! Feleséget, barátnőt kényeztetnék ma este, a párja jelenlétében… Utazni tudok!
Holgyekkel parokkal ismerkednek BP n
Ma estére keresnék nőt vagy párt élménydús együttlétre. Hely Tökölön van.
Sziasztok!
Hölgy partneremet keresem Budapesten orális randira vagy akár többre is

Hölgy partneremet keresem Budapesten orális randira vagy akár többre is

Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok! Ma este lenne kedve nőnek vagy párnak kalandozni bpn? Ápolt normális férfi vagyok! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok
Pénteken napközben szívesen találkoznék Lánnyal, Páral
Heteró alapon Budapest és környékén.Állandó partnert keresek.
Pénteken napközben szívesen találkoznék Lánnyal, Páral
Heteró alapon Budapest és környékén.Állandó partnert keresek.
Jajj micsoda élményben lehetett része valakinek.. És ezt csak most láttom. Én nagyon szívesen azonnal beszálnék amint ilyen jellegű alkalom adódik legközelebb!! Azért szerintem írok privátban is nektek. Üdv G.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 10. csütörtök 16:00
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Ma esetleg férfi aki beszállna feleség örömére .........