Ma éjjel valaki kaland?
Újpest és környékén?
Írj privit.
Újpest és környékén?
Írj privit.
Közöshokira fehervaron vki?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Aktív, vékony, fiatalt kényeztetnék, akár most
Pécsen keresek hölgyet vagy párt a hölgy örömére hetero alapon csatlakoznék!
Diszkréció, higíénia adott, elvárt!
Diszkréció, higíénia adott, elvárt!
Szép estét! Ismerkednék az adatlapom szerint.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen! Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen! Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Budán keresek estére kölcsönös élvezetekre!
Sziasztok! Mai napon szóló hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék enyhe bi alapon. Vác és Pest vonalon.☺️
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Nagyon rám férne már egy jó szopás.
Nagyon rám férne már egy jó szopás.
08.21-én Debrecenben gangbang party lesz!4-5 + 50-s pasit keresünk nagy intimmel( + 19-től) akik el is mernek jönni! A csaj 32 éves szőke sportos és nagyon szexi és oda adó!
Sziasztok. Lenne kedvetek ismerkedni??
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 15:46
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Felség többes örömére ismerkednénk férfivel .....
Felség többes örömére ismerkednénk férfivel .....
Szombaton 19-én Egerszalókon leszünk, és közös fürdőzéshez keresnénk az adatlapunkon leírtaknak megfelelő pasit. Utána akár a mi, vagy ő szállásán hármas szex. Csak privát üzenetet várunk !
Sárvár és környékén hölgyet vagy párt keresek heteró alapon
Ma kora d'un a szepvolgyin kalandoznek . Hölgy v pár jön fel? Van tobb eldugott hely.is Sotetitett autóval leszek.

Sziasztok! Esetleg ma kora este kalandozni vágyó hölgy, pár a hölgy kényeztetésére?
MA nővel, vagy párral kalandoznék napközben, de hetero alapon csatlakozok is szívesen kisebb társasághoz...
Kellemesnek mondott intim mérettel, skorpióként.
Helyem, és autóm van. Napközben, max 7-ig....

Helyem, és autóm van. Napközben, max 7-ig....

Sziasztok!
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Ma párok?