Keresném sexpartnereim!
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2023. 08. 16. szerda 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 16. szerda 19:26

Sziasztok!
Sexpartnereim keresném holnap reggel,de.!
Cegléd,Bercel,Lajosmizse,Dabas vonalon!
Hely kell!
Hely kell!
Lehet hogy sok terhes barátnője van akiket egymás után következő hónapokban ejtett teherbe.

Lehet hogy sok terhes barátnője van akiket egymás után következő hónapokban ejtett teherbe.

Áhh, ne hidd, hogy csak 3 hónapja!
Volt közben ugyanis egy profilváltás, szóval több mint 2 éve megy már ez a "hirdetés" és eközben végig 7 vagy 8 hónapos állapotban van szegényke!

Veszprém és Pápa között valaki most?
Kiváncsi heterók is bátran keressenek

Ma estére keresek aktív, hellyel rendelkező Budapesti srácot kalandra.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Sziasztok! Sopron környékén hölgyet keresnék sportos férfiként ha magadra ismersz írj és beszéljük meg, saját hely van
Holnap reggel fehervaron közöshokira vki szabadban?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Sziasztok!
Hely kell!
Hely kell!

Estére keresek kellemes szexpartnert Budán
Szexpartnerem keresem potens férfias pasi személyében. Hely, formás cicik és dugható popsipunci van. Belváros
Mélytorkosan szopnék akár végig is. Nagy cerkát is le tudom nyelni nem gond.
Sziasztok!
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Holgyekkel bi parokkal ismerkednek Budapesten es vonzaskorzeteben
Miskolc? Helyem van
Ma,holnap találkoznék hölgyel,párral.Somogy,Zala,Baranya,Tolna.Valaki komoly esetleg?
A városligetnél vagy közelében , szívesen lennék ma este , házaspár vagy szóló hölgy alkalmi partnere ! Ha megfelelünk egymásnak , állandó házibarát is lennék szivesen !