Sziasztok ma vagy holnap estére gyula környékéről keresünk pasit ,párt,vagy lányt.
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Tűpontos helyzetelemzés!
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 17. csütörtök 16:48

Nála lehet, mint egyedülálló pasinál, aki azért ment, hogy vele legyen.
Mert láthatólag a valóságban pasit keres magának. Amivel pont zéró gond van, csak nem értem, hogy minek kell a "barátnő" vonalat belevinni, pláne, hogy "terhes".
Nagyjából biztos, hogy nincsen párja, de még ha van is, az tuti, hogy nem terhes.
Mert láthatólag a valóságban pasit keres magának. Amivel pont zéró gond van, csak nem értem, hogy minek kell a "barátnő" vonalat belevinni, pláne, hogy "terhes".
Nagyjából biztos, hogy nincsen párja, de még ha van is, az tuti, hogy nem terhes.
Kb 1 óra múlva felnézek a szepvollgyire kalandoznek nővel v párral?
Zalaegerszegen hétfőtől szerdáig délután öttől este kilencig szopnék. Helyem van. Privit írj. Köszi.
Horvátország! NYARALÁS!
Aktuális partnerem visszamondta az utat, így egy max 50 éves nőt keresek partnerek
Augusztus 21-augusztus -27.iha csak 2-3napra tudsz jönni akkor is jelentkezz, hozlak viszlek, az is jobb mint egyedül tölteni az egész hetet.
29 éves srác vagyok, 180/85kg
Jóképűnek mondott.
(Természetesen mindent én állok)
Aktuális partnerem visszamondta az utat, így egy max 50 éves nőt keresek partnerek
Augusztus 21-augusztus -27.iha csak 2-3napra tudsz jönni akkor is jelentkezz, hozlak viszlek, az is jobb mint egyedül tölteni az egész hetet.
29 éves srác vagyok, 180/85kg
Jóképűnek mondott.
(Természetesen mindent én állok)
Sziasztok! Holnap délelőtt Szegeden, vagy környékén pár egy kis kalandhoz? Hívjatok, és megyek!
Adatlapunk alapján keressük partnerünket. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt. Kérlek privátban írj!
Sziasztok!
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Szexpartnerem keresem potens férfias pasi személyében. Hely, formás cicik és dugható popsipunci van. Belváros
Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
szopatnék, szopnék, nyalatnék, dugatnék poppersezve
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd én őt.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd én őt.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Nagykanizsán keresek,olyat aki tudna helyet biztosítani szextalálkozóhoz.
Alkalmi villamtalikra keresek Holgyeket. Csak szex es mas semmi! Nem kavezni, beszelgetni, hanem egy jot szexelni! Irj!
Asszonyok lányok párok ?Pest megye !Privi.
Sziasztok. Szeged környékén keresünk!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Hölgyet keresek lehetőleg ma estére kortól, alkattól függetlenül (minden Nő gyönyörű a maga módján)! Kizárólag kényeztetni és örömet okozni szereznék. Budapest belváros!