Budapest ma? Én 30 éves 181cm/76kg átlagos pasi, van helyem minden jóra, ha pl. szeretnél / szeretnétek hol aludni a tűzijáték után

Kaposváriak?privire!
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Tatán és környékén szopnék diszkréten! Akár kíváncsi heterot is.
Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Vasárnap-Csütörtök késő este vagy Hétfő-Péntek kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Fehérvár környékén kocsiba kiverném akár segítséggel vagy akár más is lehet szimpátia alapján.. Ítd a helyet hova menjek. és mikor.
Hölgyel-Párral kalandoznék ma Szeged-Dunaújváros-Székesfehérvár-Győr útvonal mentén.
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Zalaegerszegen holnap, kedden, szerdán pasit kényeztetnék orálisan délután kora estig. Helyem van.
Sziasztok ma pár vagy hölgy aki rosszalkodna esetleg ?
Ma estére keresek csajszit , vagy párocskát aki a Városligetből egy extrém helyről nézné a tüzijátékot , némi szexel fűszerezve ! Szivesen csinálnék ma cuckold , creampie szexet fiatal érdeklődőkkel !
INGYEN Horvátország! NYARALÁS!
Aktuális partnerem visszamondta az utat, így egy max 50 éves nőt keresek partnerek
Augusztus 21-augusztus -27.iha csak 2-3napra tudsz jönni akkor is jelentkezz, hozlak viszlek, az is jobb mint egyedül tölteni az egész hetet.
29 éves srác vagyok, 180/85kg
Jóképűnek mondott.
(Természetesen mindent én állok)
Aktuális partnerem visszamondta az utat, így egy max 50 éves nőt keresek partnerek
Augusztus 21-augusztus -27.iha csak 2-3napra tudsz jönni akkor is jelentkezz, hozlak viszlek, az is jobb mint egyedül tölteni az egész hetet.
29 éves srác vagyok, 180/85kg
Jóképűnek mondott.
(Természetesen mindent én állok)
Sziasztok Holnap hajnalban - napközben kefélne / szopatna valaki Budapesten? Helyem van!! Írj elérhetőséget , hogy gyorsabban megtaláljuk egymást!
Tulajdonképpen Bármi az átlag Fölött az nagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 19. szombat 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 20:02
Törölt felhasználó (4703715)
VIP

Nagy mèret az mennyi cm től nagy ??
Helló
Ma Pest és környékén hölgy, asszony,1 laza kalandra
Ma Pest és környékén hölgy, asszony,1 laza kalandra
Nagy mèret az mennyi cm től nagy ??
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 19. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 17:06
Törölt felhasználó (4703614)

Sziasztok ma kora estére keresünk nagy méretel rendelkező férfit 3 szex ill cuckoldra heteró alapon. Útazni tudunk. Bizonyos határokon belül.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Sziasztok!
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló (és környékük) vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, autós tali, többes buli, swinger, gloryhole is érdekel, szimplán cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Írj rám nyugodtan privátban !
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló (és környékük) vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, autós tali, többes buli, swinger, gloryhole is érdekel, szimplán cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Írj rám nyugodtan privátban !
Ma este kiverném valakinek Veszprémben, írj bátran