Zalaegerszegen Bárhol Nőt, esetleg Párt keresek (De főleg Nőt)
Sziasztok!
Szombaton (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Igényes Pasi igényes párt vagy hölgyet keres ma estére Székesfehérvár és környékén!
Sziasztok!
Tűzijáték után hölgyet kényeztetnék vagy párt fogadnék hetero alapon. Helyem van 11. kerben.
Tűzijáték után hölgyet kényeztetnék vagy párt fogadnék hetero alapon. Helyem van 11. kerben.
Fehervaron közöshokira szabadban valaki?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
11.kerben megy valaki tűzijátékot nézni?
sziasztok
ma este nagy tűzijátékot szeretnék rendezni, ehhez keresem párok/ nők társaságát
28 éves 180/85 kg, kék szemű srác vagyok, nagy intimmel
ma este nagy tűzijátékot szeretnék rendezni, ehhez keresem párok/ nők társaságát
28 éves 180/85 kg, kék szemű srác vagyok, nagy intimmel
Tűzijátékra Pesten,Huncut Bevállalós hölgy, asszony Ma.
Mai nap közös programra várok jelentkezőket,férfiakat,párokat hölgyeket.Kecskeméten kulturált lakáson!
Sziasztok Debrecenben ma valaki?
Helló. Pest és környékén, Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten!
Sziasztok! 34/186/86 sportos lelkes pasi vagyok, és olyan érdeklődő hölgyeket, párokat keresek, akik nyitottak lennének egy a kéj és az élvezet által irányított napközbeni vagy éjszakai kalandra velem és kőkemény 19/5ös farkammal. Helyem van a 9. kerületben, de szívesen utazok is, írjatok bátran!
András
András
Budapest ma? Én 30 éves 181cm/76kg átlagos pasi, van helyem minden jóra, ha pl. szeretnél / szeretnétek hol aludni a tűzijáték után

Kaposváriak?privire!
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Tatán és környékén szopnék diszkréten! Akár kíváncsi heterot is.
Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Vasárnap-Csütörtök késő este vagy Hétfő-Péntek kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Fehérvár környékén kocsiba kiverném akár segítséggel vagy akár más is lehet szimpátia alapján.. Ítd a helyet hova menjek. és mikor.