Sziasztok.
Hetero pasit keresünk a hölgy örömére. (Nem hármas) Hétköznap 9 körül fogadni tudunk ezenkívül hétköznap késő délután, esténként, de akkor helyet kell biztosítanod. Írj privát, de csak ha komolyan gondolod és mersz is találkozni. Üdv
Hetero pasit keresünk a hölgy örömére. (Nem hármas) Hétköznap 9 körül fogadni tudunk ezenkívül hétköznap késő délután, esténként, de akkor helyet kell biztosítanod. Írj privát, de csak ha komolyan gondolod és mersz is találkozni. Üdv

Helló. Pest és környékén, Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt finom
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra. Pasid nézheti, Vaagy qrhat TÉGED én meg Szoptatlak.
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra. Pasid nézheti, Vaagy qrhat TÉGED én meg Szoptatlak.
Sziasztok! Ma az esti órákban Budapest-Miskolc vonalon(tehát M3-M30-as autópályák mentén, kisebb kitérő belefér) alkalmi autós kalandra nyitott lennék, hetero alapon. Testesebb 27 éves srác vagyok, 180 cm magas. Útitársnak is szívesen fogadok, fizetés természetben alapon

Sziasztok! Ingyenes teljes testes masszázsra keresek alanyokat Budapesten. Írj, ha szeretnél jönni, tanultam és van masszázs ágyam is.

Gondolom valamien Profi seggfely vagy. Tartsd meg magadnak a véleményed mert senki se kíváncsi rá.
(Ez egy válasz John79 üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó ez a fórum. Ez valami dimenziókapu a ratyi univerzumba?
Zalàban szopnék! Keress bizalommal. Kivàncsi heterok is irhatnak
Vékony 20-25 ev körülit kényeztetnék, akár rendszeresen.
Lehetsz kanos hetero is ha szereted, hogy eléd térdelnek és élvezésig c.miznak titokban.
Ha mindketten akarjuk, bele is ülhetek
Lehetsz kanos hetero is ha szereted, hogy eléd térdelnek és élvezésig c.miznak titokban.
Ha mindketten akarjuk, bele is ülhetek
Sziasztok!
Alkalmi vagy hosszabb távra keresem partnerem, partnereim kellemes kikapcsolódásra
En 26 éves igenyes férfi vagyok, tabuk nelkul (kivéve pisi kaki szex és passzív szerepek) minden jóra kapható vagyok. Ha felkeltettem erdeklodesed szivesen varom az uzeneted!
Alkalmi vagy hosszabb távra keresem partnerem, partnereim kellemes kikapcsolódásra

Sárváron vagy környékén Nőt, esetleg Párt keresek!
Zalaegerszegen ma, kedden, szerdán 17 és 21 között szopnék. Helyem van hozzá. Privátban keress. Köszi.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok. Ma délelőtt 10körül Szegeden leszek. Hölgyet kényeztetnék. (Ujjal, szájjal stb.) Ha felkeltette az érdeklődésedet írj egy üzit.
Nyiregyi állomásnál vagyok valaki szopasson meg
Sziasztok.Hölgyet, párt fogadnék ma csendes otthonomban Gödöllőn.Születésnapos rosszalkodásra.Várom üzeneted

Sziasztok. Most reggel 4 órakor indulok M 3 ason Füzesabony Mátészalka útvonal . Valaki szoptatna valamelyik pihenőben ?
Zalaegerszegen Bárhol Nőt, esetleg Párt keresek (De főleg Nőt)
Sziasztok!
Szombaton (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !