Kedd-Csütörtök késő este vagy Szerda-Péntek kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Csajom előtt szopatnék 1 óra körül Budán! Csak pasik egymást közt. A hölgy csak nézi!
M3 vonalán Bp és Debrecen között, lenne kedve valakinek félreállni játszani ma?
Ha szopatnál vagy dugnál ma egy 40 es magas férfias pasit,akkor írj .hely van Bp.anoním is megoldható
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Veszprém vagy Fejérmegyében keresek kalandot , Nagy mérettel
Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
A mai nap délelőttje folyamán heteró alapon programot keresnék Százhalombatta és környékén (Pest megye).
Zalaegerszegen ma és holnap 17-21 között szopnék, helyem van hozzá.
Sziasztok!
Dorog,Esztergom ma reggel?
Sexpartnereim keresném,hely kell!
Dorog,Esztergom ma reggel?
Sexpartnereim keresném,hely kell!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok ! Dunaújvárosban keresek párt ! Akiket szex közben lehetne kukkolni ?! Minden érdekel és mindenki - mindenkivel alapon is ! Írj privátban ! Csak ott !!! Üdv/////
Szigethalom és környékén keresek partnert orál kalandra
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten!
Sziasztok . Párként keresnénk kedd estére párt akik tudnának fogadni minket ?
Párként keresünk fiatal párokat, Nyíregyháza, Sóstó, Hotel Hunguestben
Kedd-szerda találka és feleség többes örömére ismerkednénk .
szex este? 190/90 19/6 kemény faszú pasi keres nőt vagy párt
Fehervaron kalandra valaki?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi