Szep jo reggelt! Esetleg ma delelott?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 17:41
Törölt felhasználó (4712635)

Gödöllőn szopnék nyalnék ápolt pasit
Sziasztok! Egész hétvégén várom a hölgyeket,párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Képcsere és egymásra hangolódás után nagyon nyitott leszek! Várom üzeneted!

Sziasztok, szopnék dominám irányításával ma délelőttig, Gödöllő-Hatvan környékén. Jönnél vagy menjünk?

Sziasztok, mi egy fiatal sportos 19-20éves pár vagyunk akik hármashoz keresnek egy harmadik lányt, kezdők vagyunk a kor nem számít, a lényeg a szimpátia

Székesfehérváron keresek lányt vagy párt elhanyagolt feleséget. Én jóképű igényes 43 éves pasi. Szőke kerek fenék előny!
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i párt .hölgyet , csajszit .Sajnos helyem nincs

Sziasztok! Most a 15 . Kerüldtben szopnék kamionomban.
Ma este?
Budán délután kölcsönösre?
Sziasztok Misi vagyok 29 éves pasi. Örömmel találkoznék párral vagy hölggyel ma vagy holnap. Helyem van Hatvanban.
Gödöllőn szopnék nyalnék ápolt pasit
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Sziasztok!
Holnap reggel 7-9 óra között reptér környékén pár, vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Holnap reggel 7-9 óra között reptér környékén pár, vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Most a nepligetnél fiatal szöszi utcalányhoz keresek bi fiút hármasra.
Ma este Budapesten szopatnék. Ápolt hetvenes. Ha kell, hely van, vagy kocsiban.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Ma esti "autós" kalandra hölgy vagy pár Veszprém vagy környékén?
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Ma vagy holnap este hölgy , pár?
Szombat este csatlakoznék egy párhoz Csongrád megyében. Ápolt, diszkrét vágyakkal teli férfi vagyok.
Üzenet ,email ,viber.
Üzenet ,email ,viber.