Sziasztok!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot! wink
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot! wink
Holnap reggelre keresunk lanyt, part
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Ma estére Veszprémben pasi akinek kiverhetem? Írj bátran

Sziasztok!
Sexpartnerem keresném most reggel!Monor!
Sexpartnerem keresném most reggel!Monor!
Ma délután 16 óra után kukkolnék valakit Nyiregyen, vagy segítek is akár
Szep jo reggelt! Most reggel, delelott valakinek nem lenne kedve egy kicsit elkenyeztetni engem? A profilkepen lathato farkamat?
Szep jo reggelt! Esetleg ma delelott?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 17:41
Törölt felhasználó (4712635)

Gödöllőn szopnék nyalnék ápolt pasit
Sziasztok! Egész hétvégén várom a hölgyeket,párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Képcsere és egymásra hangolódás után nagyon nyitott leszek! Várom üzeneted!

Sziasztok, szopnék dominám irányításával ma délelőttig, Gödöllő-Hatvan környékén. Jönnél vagy menjünk?

Sziasztok, mi egy fiatal sportos 19-20éves pár vagyunk akik hármashoz keresnek egy harmadik lányt, kezdők vagyunk a kor nem számít, a lényeg a szimpátia

Székesfehérváron keresek lányt vagy párt elhanyagolt feleséget. Én jóképű igényes 43 éves pasi. Szőke kerek fenék előny!
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i párt .hölgyet , csajszit .Sajnos helyem nincs

Sziasztok! Most a 15 . Kerüldtben szopnék kamionomban.
Ma este?
Budán délután kölcsönösre?
Sziasztok Misi vagyok 29 éves pasi. Örömmel találkoznék párral vagy hölggyel ma vagy holnap. Helyem van Hatvanban.
Gödöllőn szopnék nyalnék ápolt pasit
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Sziasztok!
Holnap reggel 7-9 óra között reptér környékén pár, vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Holnap reggel 7-9 óra között reptér környékén pár, vagy hölgy aki szivesen kalandozna?