Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd viszont.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd viszont.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Írjon akit érdekel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 27. vasárnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 27. vasárnap 09:25
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma este 21 után kielégítenék orálisan pasit. Hely van.
Sziasztok
Ma párt/hölgyet fogadnék a 3. kerületben hetero alapon
Igényes ápolt nagyobb méretű pasi vagyok
írj privátban.
Ma párt/hölgyet fogadnék a 3. kerületben hetero alapon
Igényes ápolt nagyobb méretű pasi vagyok
írj privátban.
Szép Délutánt! Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni! Budapest és Pest megye déli részén
17kerben keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága
Sziasztok!
Ma délutánra keresek hölgyet vagy párt 11. kerben egy kis huncutkodáshoz!
Ma délutánra keresek hölgyet vagy párt 11. kerben egy kis huncutkodáshoz!
Párt keresünk ahol a fiú hetero. Utazni tudunk.
Sziasztok! Mostanában 11-22ker. Hölgy vagy pár kalandra,nudira?
Sziasztok!
Celldömölk mellöl keresünk férfit, párt most. Hely van. WhatchApp.
Celldömölk mellöl keresünk férfit, párt most. Hely van. WhatchApp.
Sziasztok! Mai napra keresnék partnert Kecskemét és környékén.
Motorozásra, vagy szabadban találkozásra, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten!
Parokkal isnerkednek budapesten
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok!
22 éves vagyok, szivesen csatlakoznék akár idősebb párhoz hármasra, vagy cuckoldra. Biszexként is..
Esetleg aktiv srácot keresek, aki beavatna..
22 éves vagyok, szivesen csatlakoznék akár idősebb párhoz hármasra, vagy cuckoldra. Biszexként is..
Esetleg aktiv srácot keresek, aki beavatna..

Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Vasárnap délutáni nudizós medencézéshez keresünk nagyobb méretű pasikat. Csak olyannak tudunk válaszolni aki küld viber számot és legalább egy fotója látható a reglapján!
Budán élvezkedjünk!
Zalaegerszegen ma este 21 után kielégítenék orálisan pasit. Hely van.