Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten
Sziasztok! Éjjel esetleg egy kis kaland? Budapest és környékén lenne valaki? (Hölgyek, Párok) Kukkolás? Közös maszti? Cuckold? Hármas? Írjatok!
13-ba vagyok most!

Miskolcon holgy?

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Most valaki Árasztó útnál?
Sziasztok! Mostanában érkezik Hölgy vagy Pár a reptérhez? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Senki?:/
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 18:44

Sziasztok!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Városliget..
Városait és környéke?
Sexpartnerem keresném most!
Sexpartnerem keresném most!
Ma este 8 ig ráérne odadó, kedves biszex fiú...aktív pasit keresek akivel kedvünkre, élvezkedhetnénk...budaiak előnyben!

Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Csinos hölgy ( esetleg csinos hölgytagú pár ) akit érdekelne esetleg csak masszázs ( okleveles masszőrivel ) is kizárólag kölcsönös személyes szimpátia alapon?
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Székesfehérvár és környékén kaland?
Most kora dun tervezem hogy felmegyek a szepvolgyire kalandoznek. Hölgy v pár?
Ki szopna most 15 kerben vagy a közelben?
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék holnap napközben!
BP.,Pest-megye!
Párhoz csatlakoznék holnap napközben!
BP.,Pest-megye!
Miskolcon keresek hölgyet izgalmas időtöltésre, találkahelyem van

Budapesti vagy pest megyei hölggyel vagy párral ismerkednék és találkoznék?
Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten!