Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Csak Roma )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Írtam nektek privátban elérhetőséget várom vissza jelzesetek !!üdv csodás szép napot nektek !!
(Ez egy válasz pinyafalat1 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 08:04

Sziasztok! Ma délelőtt kalandot keresünk. Lehetőleg Kecskemét közelében.
Sziasztok! Ma délelőtt kalandot keresünk. Lehetőleg Kecskemét közelében.
Csinos bisex nőt keresünk , szinten csinos igenyes holgytagunk melle
24/150/55 szoke D mell
Nyiregyhaza
24/150/55 szoke D mell
Nyiregyhaza
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Békéscsaba környékén ma délelőtt?
Sziasztok!
Pápán valaki?
Pápán valaki?
Debrecen _ Budapest útvonalán ma, [ 7 _ 10 oraig] szopatnék, aktívan, parkolóban, de kisebb kitérő is lehetséges, ha az M3 tól nincs messze
Autós szexre keresek ma hölgyet...csak szex semmi több!
Szívesen kiveretném a farkam ma este.
Deák tér környékén ma valaki?
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten
Sziasztok! Éjjel esetleg egy kis kaland? Budapest és környékén lenne valaki? (Hölgyek, Párok) Kukkolás? Közös maszti? Cuckold? Hármas? Írjatok!
13-ba vagyok most!

Miskolcon holgy?

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Most valaki Árasztó útnál?
Sziasztok! Mostanában érkezik Hölgy vagy Pár a reptérhez? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Senki?:/
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 18:44

Sziasztok!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Városliget..